Keystone logo
USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

Εισαγωγή

Το USC φιλοξενεί τη μοναδική σχολή φαρμακείων που εκτείνεται σε όλο το φάσμα της φαρμακευτικής ανάπτυξης και κλινικών υπηρεσιών - από την ανακάλυψη φαρμάκων έως τις ρυθμιστικές προσεγγίσεις για την ασφαλή μεταφορά φαρμάκων και ιατροτεχνολογικών προϊόντων στην αγορά, από την παροχή φροντίδας σε διαφορετικά περιβάλλοντα έως την αξιολόγηση του αντίκτυπου της περίθαλψης για τα αποτελέσματα των ασθενών καθώς και του κόστους υγειονομικής περίθαλψης. Τα μέλη της κλινικής σχολής μας χαράζουν νέα μονοπάτια και εντοπίζουν βέλτιστες πρακτικές σε μια μεγάλη ποικιλία περιβαλλόντων φροντίδας.

Το σχολείο έχει λάβει σημαντικές επιχορηγήσεις από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας για την ανάπτυξη σημαντικών ανακαλύψεων στον καρκίνο, τη νόσο του Αλτσχάιμερ και τον διαβήτη, και από το Κέντρο Καινοτομίας Medicare και Medicaid για τη διασφάλιση της ασφαλούς και βέλτιστης χρήσης των φαρμάκων και την ανάπτυξη καινοτομιών για βελτίωση των αποτελεσμάτων των ασθενών με ταυτόχρονη μείωση του κόστους. Το σχολείο προσφέρει προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών με ρυθμό που εξοπλίζει τους εργαζόμενους επαγγελματίες με νέες δεξιότητες για να διαπρέψουν στην μεταβαλλόμενη αγορά. Και η συνεργασία μας στο USC Leonard D. Schaeffer Center for Health Policy and Economics αποφέρει έρευνα βασισμένη σε στοιχεία που επιβεβαιώνει τη διαρκή αξία της συνεισφοράς των φαρμακοποιών στη συνεργατική πρακτική.

Η USC School of Pharmacy είναι η μόνη ιδιωτική σχολή φαρμακείων σε μια μεγάλη πανεπιστημιούπολη επιστημών υγείας, τοποθετώντας τους μαθητές μας σε κοντινή απόσταση από τέσσερα μεγάλα νοσοκομεία.

Επιπλέον, οι φοιτητές της Φαρμακευτικής Σχολής του USC επωφελούνται από ένα εκτεταμένο δίκτυο θυγατρικών σε περίπου 300 τοποθεσίες και περισσότερους από 400 εθελοντές καθηγητές και διευθυντές, πολλοί από τους οποίους είναι απόφοιτοι της Σχολής Φαρμακευτικής της USC. Το σχολείο διαθέτει επίσης και λειτουργεί τέσσερα κοινοτικά φαρμακεία και ένα εξειδικευμένο φαρμακείο.

Επιλογές πτυχίου: Προπτυχιακό, Μεταπτυχιακό και Διδάκτωρ Φαρμακευτικής (PharmD)

Η Σχολή παρέχει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων σπουδών και πιστοποιητικών, από τα μεγαλύτερα της Σχολής - τον Διδάκτωρ Φαρμακευτικής (PharmD) και τις πολυάριθμες ευκαιρίες για κοινά και διπλά πτυχία - έως προγράμματα μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών με μεγάλη εκτίμηση. Οι ευκαιρίες διαμονής και υποτροφιών που προσφέρονται μέσω της Σχολής είναι επίσης εκτεταμένες.

Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών

Απόφοιτοι του πολυεπιστημονικού διδακτορικού της USC School of Pharmacy. και τα μεταπτυχιακά προγράμματα είναι ιδιαίτερα περιζήτητα από κορυφαία ιδρύματα στον ακαδημαϊκό χώρο, τη βιομηχανία και την κυβέρνηση. Αυτά τα προγράμματα περιλαμβάνουν ένα μοναδικό επιστημονικό πλαίσιο από την ανακάλυψη, την παράδοση και την ανάπτυξη φαρμάκων έως την εφαρμογή της γενετικής και της γονιδιωματικής έως την πειραματική και κλινική μεταφραστική έρευνα.

Φαρμακευτικές & Μεταφραστικές Επιστήμες

 • Ph.D. Πρόγραμμα
 • MS στη Μοριακή Φαρμακολογία & Τοξικολογία
 • ΠΜΣ στις Φαρμακευτικές Επιστήμες
 • Κλινική & Πειραματική Θεραπευτική

Οικονομία Υγείας

 • Ph.D. στα Οικονομικά της Υγείας
 • ΠΜΣ στη Φαρμακευτική Οικονομία και Πολιτική
 • Προοδευτικό ΠΜ στα Οικονομικά της Υγείας

Ανάλυση απόφασης υγειονομικής περίθαλψης

 • MS in Healthcare Decision Analysis
 • ΠΜΣ στο Βιοφαρμακευτικό Μάρκετινγκ

Ρυθμιστική Επιστήμη

 • Διδακτορικό στη Ρυθμιστική Επιστήμη
 • MS in Regulatory Science
 • MS in Management of Drug Development
 • ΠΜ στην Ποιότητα Ιατρικών Προϊόντων

Διδάκτωρ Φαρμακευτικής (PharmD)

Η Φαρμακευτική Σχολή USC καθιέρωσε το πρώτο πρόγραμμα PharmD της χώρας το 1950 και παραμένει πρωτοπόρος στην καινοτόμο εκπαίδευση και προετοιμασία των αυριανών φαρμακοποιών.

Το μεγαλύτερο πρόγραμμα σπουδών στη Φαρμακευτική Σχολή, το τετραετές πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης PharmD παρέχει στους φοιτητές:

 • Ένα μοναδικό πρόγραμμα εμπειρίας πρακτικής φαρμακείου που ξεκινά από το πρώτο έτος σπουδών που προσφέρει στους φοιτητές άμεση και προοδευτικά προκλητική κλινική εμπειρία.
 • Μια εκτεταμένη προσφορά προγραμμάτων διπλού πτυχίου, κοινού πτυχίου και πιστοποιητικών.
 • Το μεγαλύτερο δίκτυο αποφοίτων φαρμακοποιών στην περιοχή, το οποίο μπορεί να προσφέρει πολύτιμη επαγγελματική υποστήριξη σε πτυχιούχους που εισέρχονται στο φαρμακευτικό επάγγελμα.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος PharmD του USC είναι ιδιαίτερα περιζήτητοι από τους εργοδότες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες για ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών σταδιοδρομίας.

Προπτυχιακό Πρόγραμμα Φαρμακευτικής

Τα προπτυχιακά προγράμματα της USC School of Pharmacy ενθαρρύνουν τους ταλαντούχους φοιτητές να ακολουθήσουν σταδιοδρομία στον τομέα της φαρμακευτικής και να προσφέρουν μια κύρια στη Φαρμακολογία και την Ανάπτυξη Φαρμάκων και μια δευτερεύουσα στην Επιστήμη και τη Διαχείριση της Βιοϊατρικής Θεραπευτικής. Οι προπτυχιακές σπουδές και τα δευτερεύοντα έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάζουν καλύτερα τους προπτυχιακούς φοιτητές που επικεντρώνονται στην προφαρμακευτική, την προϊατρική και άλλα επαγγέλματα που σχετίζονται με την υγεία.

Καριέρες

Οι απόφοιτοι του USC School of Pharmacy απασχολούνται σε κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες, ερευνητικά ιδρύματα και ρυθμιστικούς φορείς παγκοσμίως. Οι πιο πρόσφατοι απόφοιτοί μας εργάζονται σε οργανισμούς όπως Allergan, Eli Lilly, Biogen, Johns Hopkins School of Medicine, US Food and Drug Administration, Stanford University, Novartis Institute for Biomedical Research, Amgen, Medtronic, Shimadzu Scientific, Harvard University, Merck, Genentech και Facebook.

Πολλά από τα πτυχία MS μας είναι αναγνωρισμένα STEM για OPT.

Στατιστική

Για περισσότερα από 100 χρόνια, το USC School of Pharmacy έχει χρησιμεύσει ως φάρος καινοτομίας και αριστείας στη φαρμακευτική εκπαίδευση, έρευνα και πρακτική, και έχει καταταχθεί εδώ και καιρό από την US News & World Report στις 10 κορυφαίες σχολές φαρμακευτικής σε εθνικό επίπεδο και όχι 1 μεταξύ ιδιωτικών σχολείων.

  Τοποθεσίες

  Τοποθεσίες
  • University of Southern California 1985 Zonal Avenue, , Los Angeles

  Ερωτήσεις