Keystone logo

Wartburg College

A logo

Εισαγωγή

Κολλέγιο είναι κάτι περισσότερο από ένα βαθμό. Είναι μια επένδυση στο μέλλον σας.

Η φιλελεύθερη παιδεία τέχνες θα λάβετε στο Wartburg σας επιτρέπει να αποκτήσουν όχι μόνο τις δεξιότητες που απαιτούνται από το επιλεγμένο τομέα των σπουδών σας, αλλά και τις δεξιότητες κριτικής σκέψης που απαιτείται για να εξερευνήσετε την ηθική της λήψης αποφάσεων και εμπλοκή της κοινότητας, η αποτελεσματική επικοινωνία, πολιτιστική επάρκεια, και τη συνεργασία.

Η αποστολή μας

Wartburg College είναι αφιερωμένο στην προκλητική και καλλιεργώντας τους μαθητές για τη ζωή της ηγεσίας και της υπηρεσίας ως μία εμπνευσμένη έκφραση της πίστης και της μάθησης τους.

Η Ταυτότητά μας

Wartburg College είναι ένα φιλελεύθερο κολλέγιο τεχνών της Λουθηρανικής Εκκλησίας (ELCA). Δεν χρειάζεται να είναι Λουθηρανική, ή ακόμα και χριστιανικές, για να εκτιμήσουν τον τρόπο που μια εκπαίδευση Wartburg θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νόημα και το σκοπό για τη ζωή σας.

Πολλά κολέγια λειτουργούν από ένα κοινό δόγμα ή δήλωση της πίστης, όπου επιβάλλονται πίστη. Άλλα κολέγια κρατήσει την πίστη από την κοινοτική ζωή εντελώς. Στο Wartburg College, χρησιμοποιούμε την προσέγγιση Λουθηρανική στην εκπαίδευση, η οποία χτίζει την κοινότητα γύρω από ένα ζωντανό και χωρίς αποκλεισμούς συνομιλία της πίστης και της μάθησης.

Μάρτιν Λούθερ, ο οποίος πυροδότησε τη Μεταρρύθμιση το 1517, ήταν και ένας πάστορας και ένας καθηγητής πανεπιστημίου. Έχει παλέψει με τα μεγαλύτερα ερωτήματα της ζωής και πώς η πίστη μπορεί να αλλάξει πραγματικά τον κόσμο γύρω μας. Λόγω της Λουθηρανικής θεολογική προοπτική μας, θέλουμε να επίσης να παλέψει με αυτά τα μεγάλα ζητήματα, όπως εργάζεστε μέσω τεσσάρων χρόνου σας στο Wartburg. Σας προσκαλούμε και ενθαρρύνουμε τις συνομιλίες με τους ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα και με διαφορετικές πνευματικές προοπτικές. Με τη σειρά του, θα μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δικές σας πεποιθήσεις και αξίες.

Ανακαλύψτε καλώντας σας

Wartburg College βοηθά τους μαθητές να ανακαλύψουν και να διεκδικήσουν τους κελεύσματα-σύνδεση μάθησή τους με την πίστη και τις αξίες, την κατανόησή τους για τον εαυτό τους και τα δώρα τους, την προοπτική τους για τη ζωή και το μέλλον, και τις ευκαιρίες για τη συμμετοχή τους στην εκκλησία, κοινότητα και την ευρύτερη κοινωνία στην σκόπιμη και σημαντικούς τρόπους.

Ακαδημαϊκό Βασικά Στοιχεία

Μέση μέγεθος της τάξης: 17 αναλογία φοιτητών-διδασκόντων: 11: 1 Πλήρης απασχόληση σχολής: 104 Κατατάχθηκε σχολή με υψηλότερο βαθμό στην πειθαρχία: 99% Προικισμένη θέσεις ΔΕΠ: 2 διακεκριμένους καρέκλες, 11 προικισμένο καρέκλες, 1 διακρίνεται έδρες, 4 προικισμένο έδρες.

Τα πιο δημοφιλή Majors

Διοίκηση Επιχειρήσεων 1 2 Βιολογία 3 Δημοτικής Εκπαίδευσης 4 Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας 5 Μουσική Εκπαίδευση

Διεθνής αναγνώριση

Ένας από τους πέντε κολέγια για να λάβετε εναρκτήρια Βραβείο Ανώτατης Εκπαίδευσης Civic Engagement του Κέντρου της Ουάσιγκτον για την υπηρεσία-μάθηση και την εμπλοκή της κοινότητας. Σε εθνικό επίπεδο κατατάσσονται από το Ίδρυμα Carnegie για την Πρόοδο της Διδασκαλίας ως ένα από τα 12 αποκλειστικά απολυτηρίου κολέγια που ενθαρρύνουν τη βιωματική μάθηση και την εμπλοκή της κοινότητας. Ονομάστηκε οκτώ συνεχόμενες φορές στον Πρόεδρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης κοινοτική Υπηρεσία Πρωτιές, τρεις φορές "με διάκριση," σε αναγνώριση των εθελοντικών προσπαθειών από τους μαθητές Wartburg. Ένα από μόνο έξι κολεγίων Iowa περιλαμβάνονται στο 2014-15 σώματα Διάκριση, το οποίο αναγνωρίζει τα σχολεία που έχουν αποδείξει την αφοσίωσή τους να «ασχολούνται οι μαθητές, μεγάλη διδασκαλία, ζωντανή κοινότητες και επιτυχή αποτελέσματα." Wartburg κατετάγη 16ος στο έθνος για τις βραχυπρόθεσμες σπουδές στο εξωτερικό στην Open Doors έκθεση του 2014, η οποία διεξήχθη σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ μέλους Γραφείο Εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών Υποθέσεων. Συμπεριλαμβάνεται στην καλύτερη φιλελεύθερα κολλέγια τεχνών Washington Monthly κατάταξη για τη συμβολή του για το κοινό καλό μέσα από την κοινωνική κινητικότητα, την έρευνα, και την εξυπηρέτηση. Νικητής του 2012 NetImpact του "Μικρά βήματα, μεγάλες νίκες Challenge," ένα εθνικό ανταγωνισμό μεταξύ των πανεπιστημίων και των κολεγίων επιβράβευση των κοινωνικών και περιβαλλοντικών δράσεων. Κατατάχθηκε στην αναθεώρηση Princeton ως ένα από τα καλύτερα κολέγια της περιοχής Midwest. Που απαριθμούνται στο Top Κολέγια του Peterson για την Επιστήμη μεταξύ 200 σχολεία με εξαιρετική προγράμματα στην επιστήμη και τα μαθηματικά. Ένα από τα δύο κολέγια στην Αϊόβα να αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης της κατάρτισης των εκπαιδευτικών για το πρόγραμμα στοιχειώδους εκπαίδευσης του. Περιλαμβάνεται μεταξύ των πρώτων βαθμίδων Best Εθνική Φιλελευθέρων Τεχνών Κολέγια όπως ιεραρχήθηκαν από την US News and World Report. Κατατάχθηκε # 7 μεταξύ των εθνικών πανεπιστήμια και τα φιλελεύθερα κολλέγια τεχνών από την US News and World Report ως "overperformer" στα ποσοστά αποφοίτησης των φοιτητών από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα. Που περιλαμβάνονται στην κατάταξη "καλύτερα κολέγια» του περιοδικού χρήματα. Το πρόγραμμα Wartburg "Κοινότητα οικοδόμοι» απονεμήθηκε ένα βραβείο MacJannet για την Παγκόσμια Ιθαγένεια.

Πτυχιούχος σε τέσσερα χρόνια!

Τι είναι ένα Αποφοίτηση Rate;

Αυτό μπορεί να είναι μια πολύ συγκεχυμένη έννοια. Βασικά, αυτό είναι το ποσοστό των μαθητών που ολοκληρώνουν πραγματικά ένα βαθμό στο ίδρυμα. Οι περισσότερες αναφορές στο διαδίκτυο θα δείξει ένα ποσοστό αποφοίτησης 6 ετών, το οποίο είναι το ποσοστό των φοιτητών πλήρους φοίτησης λάβει πτυχίο τους εντός έξι ετών, η οποία έχει γίνει το μέσο μήκος μιας προπτυχιακής εκπαίδευσης σε πολλά πανεπιστήμια. Αυτό δεν είναι αλήθεια σε Wartburg College.

93% των αποφοίτων μας τελειώσει τα πτυχία τους σε τέσσερα χρόνια. Από τους φοιτητές πλήρους φοίτησης που ξεκίνησε στο Wartburg, το 63% θα ολοκληρώσει το πτυχίο τους σε Wartburg, το οποίο θεωρείται ένα πολύ υψηλό ποσοστό αποφοίτησης. Κατά τα τελευταία 10 χρόνια, Wartburg είχε αποφοίτηση υψηλότερα ποσοστά, όπως 70%.

Γιατί συγκρίνουν πέντε χρόνια στα δημόσια σχολεία σε τέσσερα χρόνια στο Wartburg;

Η πραγματικότητα για πολλούς μαθητές, είναι ότι θα χρειαστούν τέσσερα-και-α-μισό σε πέντε χρόνια ή περισσότερο για να κερδίσουν ένα πτυχίο σε ένα δημόσιο σχολείο, σύμφωνα με τις εθνικές στατιστικές. Στο Wartburg, το 93 τοις εκατό των αποφοίτων μας να ολοκληρώσει το πτυχίο τους μέσα σε τέσσερα χρόνια.

Τοποθεσίες

  • 100 Wartburg Blvd. , 50677, Waverly

Ερωτήσεις