Keystone logo
Warwick Medical School

Warwick Medical School

Warwick Medical School

Εισαγωγή

Καλώς ήλθατε στην Warwick Medical School . Είμαστε μια σύγχρονη Ιατρική Σχολή, που εδρεύει σε ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Έχουμε μερικά από τα λαμπρότερα μυαλά εδώ, και έχουμε μερικές εξαιρετικές εγκαταστάσεις, τόσο για την έρευνα όσο και για τη μάθηση και τη διδασκαλία. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για εργασία ή μελέτη. Συμβαίνει επίσης να είναι ένα ωραίο μέρος της χώρας για να ζήσει, ενώ απέχει μόνο ένα σύντομο ταξίδι από μεγάλες πόλεις όπως το Μπέρμιγχαμ ή το Λονδίνο.

Το επιταχυνόμενο τετραετές πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών MB ChB έχει σχεδιαστεί για μια ολοκληρωμένη κοόρτη. Αυτό σημαίνει ότι οι μελλοντικοί συμμαθητές σας είναι πιθανώς άντρες και γυναίκες με υψηλό κίνητρο, φέρνοντας το δικό τους διαφορετικό προσωπικό υπόβαθρο και εμπειρίες ζωής για να εμπλουτίσουν τον χρόνο σας εδώ. Το μάθημά μας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ταιριάζει και να απευθύνεται σε αποφοίτους που έχουν ώριμη στάση στη μάθηση και μπορούν να επωφεληθούν από ένα πλούσιο σε έρευνα περιβάλλον, όπως το Πανεπιστήμιο του Warwick.

Έχουμε επίσης μερικά εκπληκτικά μεταπτυχιακά προγράμματα που διδάσκονται σε διάφορες ειδικότητες. Αυτά τα μαθήματα επιτρέπουν στους αποφοίτους και τους κλινικούς ιατρούς να αναπτύξουν τόσο νέες όσο και υπάρχουσες δεξιότητες και να βελτιώσουν τις γνώσεις για συγκεκριμένα θέματα που θα τους επιτρέψουν να προχωρήσουν στην επιλεγμένη πορεία σταδιοδρομίας τους και τελικά να κάνουν τη διαφορά για τους ασθενείς και το ευρύ κοινό.

Η έρευνά μας είναι εξαιρετική λόγω του υψηλού επιπέδου των ερευνητών που εργαζόμαστε εδώ με πρόσβαση σε υποδομές πρώτης κατηγορίας. Έχουμε μια σειρά συνεργασιών με οργανισμούς και βιομηχανίες NHS γύρω από τα West Midlands και διεθνώς. Οι προσπάθειές μας στη βιοϊατρική έρευνα εστιάζονται σε εξαιρετικά εξειδικευμένα προγράμματα που επωφελούνται από το ερευνητικό περιβάλλον του Warwick και τις συνεργασίες μας. Σας ενθαρρύνω να διαβάσετε τον ιστότοπο και να δείτε μερικά από αυτά τα προγράμματα.

Η ερευνητική μας προσπάθεια για τις Επιστήμες Υγείας είναι μεγαλύτερη. Ενσωματώνει μία από τις μεγαλύτερες Μονάδες Κλινικών Δοκιμών στη χώρα, με εκτεταμένη τεχνογνωσία σε θέματα υγείας και στατιστικής υγείας που υποστηρίζει πολυκεντρικές δοκιμές που διεξάγονται τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Για άλλη μια φορά, αυτός ο ιστότοπος θα δώσει πληροφορίες για το πρωτοποριακό και σημαντικό έργο που κάνουμε σε αυτούς τους τομείς.

Το WMS υποστηρίζεται και ενισχύεται από πάνω από δώδεκα συνεργασίες με οργανισμούς NHS, τόσο στο Coventry όσο και στο Warwickshire και όχι μόνο. Για παράδειγμα, εάν είστε μαθητής, η μάθησή σας μπορεί να παραδοθεί σε συνεργασία με ένα ή περισσότερα από τα NHS Trusts που εδρεύουν γύρω μας. Με πρόσβαση σε διαφορετικό πληθυσμό ασθενών, θα καταλάβετε γιατί αυτό είναι τόσο σημαντικό για την εκπαίδευση και την έρευνα.

Εργαζόμαστε επίσης σε συνεργασία για την ανάπτυξη στρατηγικής κλινικής έρευνας, όχι μόνο για να ωφελήσουμε άμεσα τους ασθενείς αλλά και για την εκπαίδευση των αυριανών ερευνητών. Για παράδειγμα, το TOMMYs Center for Miscarriage Research, που ιδρύθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Coventry και το Warwickshire μεταφράζει την έρευνα προς όφελος των ασθενών και βοηθά επίσης στην εκπαίδευση του ερευνητικού προσωπικού. Έχουμε έναν αριθμό εξειδικευμένων κλινικών που ενεργούν ως εκπαιδευτικοί και συνεργάτες στην έρευνα και πολλοί από αυτούς είναι κορυφαίοι εκθέτες της ιδιαίτερης κλινικής τους πειθαρχίας. Για άλλη μια φορά, σας ενθαρρύνω να κοιτάξετε στον ιστότοπό μας, ώστε να μπορείτε να δείτε μερικές από τις εργασίες που κάνει η Κλινική Σχολή μας.

Warwick Medical School"}" alt="152964_med15.jpg" />

152964_med15.jpg

Η αποστολή μας

 • Για να είμαστε μια κορυφαία ιατρική σχολή στο Ηνωμένο Βασίλειο, διεθνώς γνωστή για την υψηλή ποιότητα και τη συνάφεια των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων και για την αριστεία και τη σημασία της έρευνάς μας.

Τιμές μας

 • Οι δραστηριότητές μας εστιάζονται στη διατήρηση και τη βελτίωση της υγείας τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και διεθνώς.
 • Το Σχολείο βασίζεται στην αρχή της συνεργασίας με μια ποικιλία συνεργατών, είμαστε εξωτερικοί και θα συνεχίσουμε να αναζητούμε συνεργάτες με τους οποίους μπορούμε να εργαστούμε προς όφελος των ασθενών.
 • Προσπαθούμε για αριστεία σε όλα όσα κάνουμε, επιδιώκοντας να ενθαρρύνουμε, να υποστηρίξουμε και να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας έρευνα και διδασκαλία που βρίσκεται στην αιχμή διεθνώς.
 • Δεσμευόμαστε για τα υψηλότερα πρότυπα τιμιότητας, ακεραιότητας, διαφάνειας και επαγγελματισμού σε όλες τις δραστηριότητές μας.
 • Συνεργαζόμαστε με το κοινό, με σεβασμό και εκτίμηση της ποικιλομορφίας των προοπτικών και επιδιώκουμε να διαδώσουμε τις γνώσεις και τα ερευνητικά μας ευρήματα για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής του κοινού.
 • Είμαστε ένας δυναμικός και επιχειρηματικός οργανισμός, δεν περιοριζόμαστε από τα παραδοσιακά όρια του τμήματος, της ειδικότητας ή των επαγγελματικών ορίων και επιδιώκουμε να αναπτύξουμε νέα πρότυπα συνεργαζόμενοι σε διάφορους κλάδους.
 • Η κουλτούρα μας είναι μια ανεπίσημη και φιλικότητα στην οποία όλο το προσωπικό μας εκτιμάται και αντιμετωπίζεται δίκαια και με αξιοπρέπεια ως ζωτικά μέρη της ομάδας μας.
 • Υποστηρίζουμε όλο το προσωπικό μας επενδύοντας σε εξαιρετικές και κατάλληλες αναπτυξιακές δραστηριότητες για να τους βοηθήσουμε να αυξήσουν τις δυνατότητές τους και να επιτύχουν τις σταδιοδρομίες τους.

Το όραμά μας

 • Θα είμαστε μια κορυφαία ιατρική σχολή του Ηνωμένου Βασιλείου με διεθνή φήμη για τα προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και συνεχιζόμενα προγράμματα επαγγελματικής ανάπτυξης (CPD). Η Σχολή θα είναι ο ηγέτης του Ηνωμένου Βασιλείου για μεταπτυχιακή ιατρική που είναι ευρέως γνωστή για την τεκμηριωμένη και καινοτόμο προσέγγισή της.
 • Θα αναγνωριστούμε ως παγκόσμιος ηγέτης σε έναν αριθμό εστιασμένων τομέων έρευνας, θα είμαστε γνωστοί για την ικανότητά μας να εφαρμόζουμε γνώσεις και ερευνητικά ευρήματα σε πειθαρχικά όρια.
 • Θα θεωρηθούμε ως βασικός εταίρος από την Εθνική Υπηρεσία Υγείας (NHS), την Κυβέρνηση, τους φιλανθρωπικούς και εμπορικούς οργανισμούς για την ανάπτυξη νέων και καινοτόμων εθνικών προγραμμάτων κατάρτισης για το προσωπικό όλων των υγειονομικών και συναφών επαγγελμάτων, θα έχουμε ένα μεγάλο αφιερωμένο συνεχιζόμενη μονάδα εκπαίδευσης και ανάπτυξης για την υποστήριξη αυτού του τομέα δραστηριότητας.
 • Θα φιλοξενούμε τουλάχιστον δύο σημαντικά ερευνητικά ινστιτούτα που χρηματοδοτούνται εξωτερικά (για παράδειγμα Cancer Research UK, Wellcome ή Medical Research Council) είτε βασισμένα σε ιστότοπους του NHS Trust είτε στην Ιατρική Σχολή.
 • Θα προσλάβουμε προσωπικό που θα παρέχει σημαντική συμβολή και ηγεσία για τοπικές υπηρεσίες NHS. Θα θεωρηθούμε ευρέως ως παράδειγμα εμπλοκής και αποτελεσματικής κοινής εργασίας προς όφελος του κοινού, των ασθενών και της ανάπτυξης του προσωπικού.
 • Θα ενθαρρύνουμε τη μεταγραφική έρευνα, τη μεταφορά γνώσεων και άλλες πτυχές της εμπορικής δέσμευσης.
 • Θα έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με τους αποφοίτους μας και θα επωφεληθούμε σημαντικά από την υποστήριξή τους στην ανάπτυξη και την ανάπτυξή μας.
 • Θα συμμετάσχουμε ενεργά στη συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη των αποφοίτων μας.
 • Θα στηριζόμαστε σε εγκαταστάσεις πρώτης κατηγορίας που παρέχουν ένα σπίτι για την έρευνα και τη διδασκαλία μας στις πανεπιστημιουπόλεις του Πανεπιστημίου και του Trust.

Warwick Medical School"}" alt="152965_med37-HMS.jpg" />

152965_med37-HMS.jpg

Η ιστορία μας

Ιδρύθηκε το 2000, η Warwick Medical School (WMS) αποτελεί μέρος της Σχολής Επιστημών, Μηχανικών και Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Warwick, ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Έχοντας το μεγαλύτερο πρόγραμμα MB ChB στο Ηνωμένο Βασίλειο, το WMS προσφέρει επίσης προσαρμοσμένες ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη σε ολόκληρο τον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Παράλληλα με μια σειρά εκπαιδευτικών ευκαιριών, το WMS έχει τη φήμη της ερευνητικής αριστείας, διερευνώντας λύσεις σε σημαντικές παγκόσμιες προκλήσεις για την υγεία.

Χρονοδιάγραμμα

 • 2000 - Το WMS ιδρύθηκε ως κοινό σχολείο μεταξύ των Πανεπιστημίων Warwick και Leicester.
 • Οι πρώτοι μαθητές που φοίτησαν στο WMS έφτασαν τον Σεπτέμβριο.
 • 2001 - Άνοιξε το κτίριο του Ιατρικού Κέντρου.
 • 2004 - Διορίστηκε ο Πρώτος Πρύτανης της Warwick Medical School του Warwick, καθηγητής Yvonne Carter.
 • 2005 - Δημιουργήθηκε η Μονάδα Κλινικών Δοκιμών Warwick.
 • 2006 - άνοιξε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο 400 εκατομμυρίων λιρών στο Κόβεντρυ, στεγάζοντας το κτίριο WMS Clinical Sciences.
 • 2007 - Το WMS απονεμήθηκε ανεξάρτητο καθεστώς απονομής πτυχίου, σηματοδοτώντας το τέλος της επίσημης συνεργασίας της Σχολής με την Ιατρική Σχολή Leicester.
 • 2008 - Πρώτη υποβολή στην άσκηση αξιολόγησης της έρευνας (RAE): 10η στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ποιότητα της έρευνας για τις υπηρεσίες υγείας.
 • 2009 - Άνοιγμα του Κέντρου Χειρουργικής Κατάρτισης.
 • 2009 - Ολοκλήρωση του νέου κτιρίου Μονάδων Κλινικών Δοκιμών.
 • 2010 - Ο καθηγητής Peter Winstanley διόρισε Dean.
 • 2015 - Ο καθηγητής Sudhesh Kumar διόρισε τον Κοσμήτορα ως καθηγητή Winstanley αναλαμβάνει το ρόλο του Προέδρου της Ιατρικής Σχολής.
 • 2015 - Εορτασμός της δεκαετούς επετείου της Μονάδας Κλινικών Δοκιμών Warwick.
 • 2015 - Δεκαπέντε χρόνια από το άνοιγμα του WMS.
 • 2018 - Έγινε μέλος της Σχολής Επιστημών, Μηχανικών και Ιατρικής του Warwick

Warwick Medical School"}" alt="152966_med34.-hookejpg.jpg" />

152966_med34.-hookejpg.jpg

Συνεργασίες WMS

Έχουμε στενές συνεργασίες και συνεργασίες με διάφορα πανεπιστήμια, ερευνητικούς οργανισμούς και ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Ορισμένες είναι διεθνείς πανεπιστημιακές συνεργασίες, ενισχύοντας τη θέση μας ως παγκόσμιο συνδεδεμένο Πανεπιστήμιο, ενώ άλλοι είναι συνεργασίες στο Ηνωμένο Βασίλειο που καλύπτουν μια σειρά ακαδημαϊκών κλάδων, έρευνας και άλλων πιο συγκεκριμένων προσπαθειών.

Εξωτερικοί συνεργάτες

 • Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Κόβεντρυ και Γουόργουικσαϊρ
 • Νοσοκομείο George Eliot NHS Trust
 • South Warwickshire NHS Trust
 • CLAHRC West Midlands
 • Δίκτυο Επιστημονικής Υγείας West Midlands
 • Coventry και Rugby GP Alliance
 • Κέντρο υγειονομικής περίθαλψης City of Coventry NHS
 • Εμπιστοσύνη εταιρικής σχέσης Coventry και Warwickshire
 • Δημόσια Υγεία Αγγλία
 • Σχολή Τροπικής Ιατρικής του Λίβερπουλ
 • Πανεπιστήμιο Monash
 • iheed

Απόφοιτοι του WMS

Επένδυση στο μέλλον

Η κοινότητα των αποφοίτων μας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Γνωρίζουμε ότι οι γνώσεις, οι εμπειρίες και οι δεξιότητες που αποκτήσατε στο WMS και πέρα από αυτά έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν και να εμπνεύσουν τους σημερινούς και μελλοντικούς μαθητές.

Από το να ξοδεύουμε 10 λεπτά γράφοντας ένα απόσπασμα για το ενημερωτικό δελτίο μας για να δώσουμε στους μελλοντικούς μαθητές μια πραγματική εικόνα για το πώς είναι να σπουδάσεις στο WMS, έως τον εθελοντισμό σε μια από τις ανοιχτές μέρες μας - όλα έχουν σημασία.

Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ορισμένα από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε το WMS και τους μαθητές μας, σήμερα, αύριο και στο μέλλον.

Εμπνεύστε μελλοντικούς μαθητές στο Open Day

Το WMS εκτελεί τρεις MB OpenBB ημέρες κάθε χρόνο. Ένα από τα βασικά μέρη της ημέρας είναι οι συνομιλίες από τους σημερινούς μαθητές και τους αποφοίτους και ψάχνουμε πάντα περισσότερους αποφοίτους που θα ήταν πρόθυμοι να λάβουν μέρος. Οι συνομιλίες συνήθως έχουν διάρκεια μόνο 10-15 λεπτά και μπορεί να λάβετε μερικές ερωτήσεις από υποψήφιους αιτούντες και τις οικογένειές τους.

Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας

Είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε από τους αποφοίτους μας για την ώρα τους στο WMS. Τι σας άρεσε; Τι έκανε το χρόνο σας στο WMS ξεχωριστό; Θα συνιστούσατε το WMS;

Προσπαθούμε πάντα να παρουσιάζουμε εμπειρίες αποφοίτων σε φυλλάδια, στον ιστότοπο και στα ενημερωτικά δελτία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους θα μπορούσατε να συνεισφέρετε και να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας. Ακολουθούν μερικές ιδέες:

 • Δώστε μια σύντομη αναφορά για αυτό που σας άρεσε περισσότερο στο WMS
 • Γράψτε μια ανάρτηση ιστολογίου που θυμίζει πώς οι εμπειρίες σας στο Warwick διαμόρφωσαν την καριέρα σας.
 • Εμφάνιση ως μία από τις περιπτωσιολογικές μελέτες μας για αποφοίτους του WMS.

Εάν ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε σε μια ανοιχτή ημέρα ή δυνατότητα στον ιστότοπο ή τα φυλλάδια μας, επικοινωνήστε μαζί μας.

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

 • Coventry

  Coventry, Ηνωμένο Βασίλειο

  Ερωτήσεις