Keystone logo
Whitecliffe College of Arts & Design

Whitecliffe College of Arts & Design

Whitecliffe College of Arts & Design

Εισαγωγή

WHITECLIFFE Επισκόπηση

Whitecliffe College of Arts and Design είναι ένα λαμπρό 1982 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο βραβευμένο ιδρύθηκε το Όκλαντ, Νέα Ζηλανδία

Διεθνώς αναγνωρισμένα επαγγελματικά μαθήματα, μαθήματα εισαγωγής, το Master Καλές τέχνες, φωτογραφία μέσα ενημέρωσης, σχέδιο μόδας, γραφιστική, menijimeonteu τέχνης, η θεραπεία τέχνη Είναι ενεργός.

Whitecliffe προσφέρει μοντέρνα, διεθνώς σχετικά μαθήματα μέσω των κατεστημένων καλλιτέχνες, σχεδιαστές, επαγγελματίες της εκπαίδευσης, και ερευνητές. Οι μαθητές θα αναπτύξουν δημιουργική και κριτική σκέψη, την έρευνα, την επικοινωνία, τις δεξιότητες παρουσίασης και να μάθουν μέσα από την έκθεση σύγχρονης τέχνης στον κόσμο του σχεδιασμού, πρακτική άσκηση, διεθνείς ομιλητές, εμπειρογνώμονες του κλάδου. Επαγγελματική διαδικασία από Whitecliffe καμία αξία για κάθε μία από τις δικές δημιουργικότητα και την ανάληψη κινδύνων ενθαρρύνονται να μεταπτυχιακές σπουδές.

απόφοιτοι Whitecliffe είναι σαφείς και να έχουν ένα υψηλό επίπεδο της δημιουργικής σκέψης και την ευρεία, βιομηχανία-πρότυπο τεχνολογίες. Έχουν δεσμευτεί σε ένα ισχυρό και άκρως οπτική αναπαράσταση του σύγχρονου πολιτισμού και δημιουργικής βιομηχανίας διαμορφώνει τις δημιουργικές ιδέες που δημιουργούνται.

εκπαιδευτικό Στόχοι

Whitecliffe είναι ένας από τους καλύτερους αποφοίτους και την προώθηση δημιουργικών ανθρώπων σε καλλιτεχνικές σχολές design που λειτουργούν ανεξάρτητα.

Whitecliffe αποτελούν το πολιτιστικό εμπλουτισμό μέσω της μάθησης και της πρακτικής σε όλη την τέχνη και παρέχει τη ζωή-μεταβαλλόμενη εκπαιδευτική εμπειρία μέσα από την εκπαίδευση του σχεδιασμού της τέχνης, της έρευνας και της μάθησης.

Whitecliffe φοιτητών μέσω της αριστείας, την καινοτομία, την ποικιλία μαζί με την κοινότητα μέσα από τη δημιουργική διαδικασία. Whitecliffe απόφοιτοι έχουν την αισθητική κρίση, την εμπειρία και την εμπιστοσύνη, τη συνεργασία, την εμπειρογνωμοσύνη.

Βασικών περιουσιακών στοιχείων Whitecliffe αναπτύχθηκε μέσα από το έργο του προσωπικού, φοιτητών και αποφοίτων. Σε Whitecliffe ιδέες και έκφραση πιστεύει σε διάφορους τομείς. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τις διαδικασίες, μεθοδολογίες, κλπ πιστεύω ότι οι απόφοιτοι είναι οι ηγέτες θα πρέπει να είναι όπως σε βάθος σκέψη και πρακτική σε κάθε τομέα. Μέσα από μια αυστηρή κριτική και πνευματική συζήτηση και τον αμοιβαίο σεβασμό θα αποκτήσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται μαζί με την κοινότητα.

πρόγραμμα

Ίδρυμα Πτυχίο: NZQF Επίπεδο 4

Art & Design μαθήματα επαγγελματικής
Digital Media & Design μαθήματα επαγγελματικής
18 εβδομάδες ξεκινά πορεία στην Φεβρουαρίου κάθε έτους, τον Ιούλιο
χαρτοφυλάκιο περιττές
IELTS 5.5 ή νεότερη έκδοση

Βαθμός: Bachelor of Fine Arts NZQF Επίπεδο 7

Fine Art
Γραφιστική
μέσα μαζικής ενημέρωσης φωτογραφία
Σχεδιασμός μόδας
Ξεκινώντας το Φεβρουάριο κάθε έτους
χαρτοφυλακίου απαιτείται
IELTS 6.0 ή νεότερη έκδοση

Masters: NZQF Επίπεδο 8, 9 Επίπεδο

Masters Degree στην Καλών Τεχνών
Πρόστιμο Πρόγραμμα Art Foundation Masters
Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Τεχνών
Master of Art Foundation Therapy Βαθμός
Masters Degree στο Art Therapy
Φιλικό προς το περιβάλλον Masters μόδας
ολοκλήρωση Φυσικά όλα μάστερ, οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα, ενώ εργάζονται λιγότερο
IELTS 6,5 ή υψηλότερο

Γιατί Whitecliffe;

1.Whitecliffe λάμπει Σχολή Τέχνης και βραβεία σχεδιασμού σε διάφορες εθνικές και διεθνείς διαγωνισμούς φοιτητές, αποφοίτους, καθηγητές. Το κύριο περιεχόμενο περιλαμβάνουν το βραβείο

 • Eden Τέχνες Σχολές κορυφαίο βραβείο 2011 του ανταγωνισμού κατά το πρώτο έτος, συμπεριλαμβανομένου ενός απονέμεται σε ημερομηνία που ξεκίνησε.
 • Australasian Πτυχιούχος του έτους - Σχέδιο Μόδας
 • Australasian Πτυχιούχος του έτους - Οπτικής Επικοινωνίας
 • id Αναδυόμενες Designer
 • Best βραβεία
 • AgIdeas

2.Whitecliffe bachelor, προ-προπτυχιακό πρόγραμμα αποτελείται από μαθητοκεντρική, με βάση την αναγνώριση και καλλιεργώντας την προσωπικότητα και το πάθος του κάθε φοιτητή. φοιτητές Νέα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σύγχρονη αντίληψηΗ εμπειρία και η Παραδοσιακά υλικά, δεξιότητες, στάσειςΗ γνώση του κτιρίου. Οι 3.Whitecliffe προπτυχιακά μαθήματα που διδάσκονται στο σχεδιασμό τέχνη. Είτε επιλέξετε οποιαδήποτε σημαντική φοιτητές Σχέδιο, τη ζωγραφική, την τεχνολογία σχεδιασμούΠου κατέχει. 4.Whitecliffe είναι Επιχειρήσεων, το μάρκετινγκ, την ηθικήΜια χρήσιμη τεχνική σε διάφορους τομείς, με βάση, και παρέχει ολοκληρωμένη επαγγελματική εμπειρία στον τομέα για τη μελλοντική σταδιοδρομία των μαθητών. 5. Οι μαθητές κατά το τρίτο έτος Εκθέσεις, διεθνείς ομιλητές, οι εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, συνέδρια, υποχρεωτική πρακτική άσκησηΗ εμπειρία με τη σύγχρονη τέχνη και το σχεδιασμό κόσμο. 6. Με βάση την Chunghak να υποστηρίξει προπτυχιακό Creative Technology ResearchΗ συγχώνευση των εικαστικών τεχνών και της τεχνολογίας που απαιτείται από τον δημόσιο και τον επαγγελματικό τομέα. 7.Μικρές τάξεις ΠρακτικήΓια τους φοιτητές και το διδακτικό προσωπικό θα επικοινωνεί ξεχωριστά με κάθε μέρα. Δεδομένου ότι η δεύτερη τάξη οι μαθητές μπορούν να εισέλθουν στην πανεπιστημιούπολη καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας Whitecliffe την παροχή προσωπικό χώρο εργασίας ή στο στούντιο.

8.δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και δημιουργική απαντήσειςΣυνιστάται να επικεντρωθεί σε. Καθώς και να αναπτύξουν την ατομική δημιουργικότητα και την κριτική σκέψη, την έρευνα, την επικοινωνία, και τις δεξιότητες παρουσίασης μέσα από τον εμπλουτισμό.

 1. Η δημιουργικότητα απαιτεί ένα οργανικό συνδυασμό της φαντασίας, της συγκέντρωσης και της ευελιξίας. Πολλοί απόφοιτοι των Καλών Τεχνών Δημιουργική σκέψη και οι παραγωγοίΈχει λάβει αναγνώριση τόσο επιτυχής όσο το δυνατόν από το συνδυασμό των δεξιοτήτων που αποκτώνται μέσω των διαφόρων τομέων Art & Design πορεία. 10.Το μέσο ποσοστό ολοκλήρωσης και η διαδικασία αποφοίτησης WhitecliffeΗ Νέα Ζηλανδία έχει ένα από τα υψηλότερα μαθήματα τέχνης και του design 80%A.

Προπτυχιακά Επισκόπηση

Fine Art

απόφοιτοι Whitecliffe Καλών Τεχνών είναι ισχυρή ένδειξη για να εκφράσουν τις ιδέες και ελκυστική τους. Ευρεία κατανόηση του ευρύ πεδίο της τέχνης και εφάπτεται με την πλατεία και να προσαρμοστούν στις συνεχείς επικρίσεις και να σκεφτούμε γρήγορα ενώνει την πρωτοπορία του σύγχρονου πολιτισμού.

Fine Art μεγάλες εταιρείες μπορούν να βάλουν τη σύγχρονη πρακτική τέχνης, σύγχρονη θεωρία, με έμφαση στην εικαστική γλώσσα. Ενθάρρυνση της ανάπτυξης μέσω της καλλιτεχνικής πρακτικής σε μια ουσιαστική και δημιουργική μέσων στους αντίστοιχους τομείς τους για να υποστηρίξουν και να γαλουχήσει τις απαραίτητες δεξιότητες, τεχνικές και θεωρία της δημιουργικότητας των μαθητών, εφαρμόζονται δεξιότητες και τη θεωρία.

φοιτητές Ζωγραφική, σχέδιο, χαρακτική, φωτογραφία, βίντεο, ψηφιακά μέσα, παραδοσιακά / σύγχρονα υλικά, τεχνολογίες, προσεγγίσεις και γελοιοποιείταιΓια να εξερευνήσετε. Μέσω των ετήσιων εργαστηρίων και ειδικών διαλέξεων παραγωγή βίντεο, εγκατάσταση 3D τέχνης Μαθαίνοντας την τέχνη. Whitecliffe μαθητές θα παρέχει προσωπικό χώρο στούντιο.

Γραφιστική

Whitecliffe απόφοιτοι graphic design πρέπει να κατανοήσουν το σύγχρονο / παραδοσιακά γραφιστική και πώς να σκέφτονται συνεχώς. Συστηματικά να εξερευνήσετε το σχεδιασμό του έργου μέσα από το ευρύ φάσμα των δεξιοτήτων και να λάβουν υψηλή αναγνωρισιμότητα στη βιομηχανία, παρουσιάζοντας ένα ευρύ φάσμα της οπτικής αποτέλεσμα.

φοιτητές Την έρευνα, την επίλυση προβλημάτων, και οπτικής επικοινωνίαςΕάν συμμετέχετε στην εξερεύνηση των παραδοσιακών / ψηφιακών μέσων. Βιομηχανία-τυποποιημένο λογισμικό Εικονογραφήσεις, φωτογραφία, χαρακτικήΜάθετε να ισορροπήσει. Αυτή η διαδικασία Δημοσίευση του σχεδιασμού, κινούμενα γραφικά, εταιρική επικοινωνία, σχεδιασμός ιστοσελίδων, σχεδιασμός συσκευασίας, διαφήμισης, καλλιτεχνική διεύθυνση, την ταυτότητα της μάρκας, η θεωρία του σχεδιασμού, πρακτική άσκηση, εκθέσεις, live σλιπΠου περιέχει. Μέσα από την παραπάνω διαδικασία για να υποστηρίξει βασικά στοιχεία της καλλιτεχνική διεύθυνση, την ταυτότητα της μάρκας, γραφιστική, τη θεωρία του σχεδιασμού. Οι μαθητές θέλουν ένα μέλλον βασισμένο στον τομέα του σχεδιασμού για πάνω από ένα έτος, το τελευταίο έτος που εργάζονται για ένα έργο δικό τους. Οι μαθητές να αναπτύξουν την τεχνική εμπειρογνωμοσύνη για να επεκτείνει τις επαφές της βιομηχανίας μέσω της πρακτικής άσκησης, εκθέσεις, live σλιπ. Όλα τα μέλη ΔΕΠ είναι ενεργά στο σχεδιαστή κατεστημένου φορέα έρευνας και σχεδιασμού.

μέσα μαζικής ενημέρωσης φωτογραφία

Whitecliffe απόφοιτοι των μέσων ενημέρωσης φωτογραφία είναι δημιουργική, και γνώρισε μια ξεχωριστή maker εικόνα. Καταλαβαίνουν σαφώς τα πρότυπα της βιομηχανίας και να επικοινωνούν αποτελεσματικά το όραμα και την εμπιστοσύνη στο σύγχρονο περιβάλλον.

Αυτό το μάθημα παρέχει στους φοιτητές τις βασικές δεξιότητες, τεχνικές, μεθόδους, από τη δημιουργικότητα, εφαρμόζεται δεξιότητες και τη θεωρία. Με βάση την εμπειρία πολλών δημιουργικών μέσων φακού από τις πιο σημαντικές καλλιτεχνικές πρακτικές.

Αναλογική / ψηφιακή τεχνολογία και ψηφιακή ροή εργασίας, διαχείριση χρώματος, και την προηγμένη τεχνολογία φωτισμούΗ εντατική μελέτη. φωτογραφίες μεγάλου μεγέθους τεχνολογία φωτισμού που βασίζεται, φωτογραφία (video) θέσεις εργασίας ήχουΌπως με έμφαση σε τομείς εμπειρογνωμοσύνης. Μεγάλα μέσα ενημέρωσης εικόνα Φοιτητές Οι ειδικοί του φακού / μηχανής / εξοπλισμού ήχου και προηγμένο εξοπλισμό απεικόνισηςΜπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Οι μαθητές μαθαίνουν τη στρατηγική μέσα από την παρουσίαση των ειδικών επαγγελματικών εκτυπώσεων φωτογραφία ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου εικονογραφημένο βιβλίοΔημιουργία

Σχεδιασμός μόδας

Whitecliffe απόφοιτοι σχέδιο μόδας είναι τεχνικές βιομηχανία-πρότυπο έχουν ένα υψηλό επίπεδο της δημιουργικής σκέψης και τόλμη για να δοκιμάσετε. Ένα προσωπικό όραμα και καινοτόμες καριέρα τηρούνται οι επαγγελματίες του κλάδου.

μεγάλες εταιρείες σχεδιασμού μόδας προκαλεί τη σκέψη και τη δημιουργική ανάπτυξη της αισθητικής σχεδιασμό με βάση τις εφαρμοζόμενες δεξιότητες, πρακτικές δεξιότητες στην πρώτη τάξη. Οι μαθητές θα μάθουν να σχεδιάζουν τις δεξιότητες της έρευνας και της ανάπτυξης ιδέα να εκφράσουν τη δική τους ταυτότητα, τόσο σύγχρονο και πρωτότυπο σχεδιασμό συνέπεια.

Υψηλό επίπεδο της βιομηχανίας-πρότυπο τρόπο για να μάθουν τα θεμέλια, κάνοντας μοτίβο, κατασκευής ενδυμάτων για να ολοκληρώσει το έργο της σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων.

Μαθήματα σχεδιασμού μόδας το σχεδιασμό της έρευνας, της ανάπτυξης έννοια, πρότυπο σε επίπεδο βιομηχανίας του θυσιαστηρίου, την παραγωγή ειδών ένδυσης, της τεχνολογίας, της μόδας, επεξεργασία ύφασμα, ράψιμο, φιλικό προς το περιβάλλον έρευνας, φυσική βαφήΕπικεντρώνεται σε. Περιλαμβάνει την ιστορία της μόδας, τη θεωρία, εικονογραφήσεις, ειδικεύεται στην έρευνα. Whitecliffe είναι μια κορυφαία παγκόσμια τάση της μόδας το site πρόβλεψης Web, η WGSN Υποστήριξη για την πρόσβαση. Φοιτητές πρόβλημα της σύγχρονης κοινωνίας μέσα από την πρακτική της βιομηχανίας ή σχεδιάσετε το δικό σας Άσκηση φιλικό προς το περιβάλλον, φυσικό βαφή Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επικεντρωθεί σε τέτοιες. φοιτητές Νέα Ζηλανδία Εβδομάδα Μόδας, Μια τοπική σχεδιαστή, ένα οικοτροφείο με ξένους αγοραστές.

Διεθνές αιτήσεων φοιτητών

Οι αλλοδαποί φοιτητές Ελάχιστο όριο ηλικίας είναι 18 ετών. Μόνο οι μαθητές κάτω των 19 ετών θα απαιτήσει την απόδειξη ότι είστε ο Guardian Όκλαντ κάτοικο κατά το πρώτο έτος.

Τα Κάθε δικαιολογητικά υποβάλλονται σε επεξεργασία χωριστά από το Whitecliffe. Μετά την εξέταση των τριών σημαντικών τμημάτων της Επιτροπής Εισαγωγής για εισδοχή στο μαθητή σε κάθε ένα από τα διάφορα πλεονεκτήματα. Καθορίζεται ότι ο φοιτητής μπορεί να ολοκληρώσει με επιτυχία ένα πτυχίο για την εισαγωγή.

πως

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην τελευταία σελίδα του σχολικού εγχειριδίου.

Κάρτα 1. Έκθεση: Υψηλή σχολείο ή το πανεπιστήμιο βαθμούς

Φοιτητές από το εξωτερικό ως οδηγοί έδωσαν όλοι πρέπει να ολοκληρώσουν τα μαθήματα γυμνασίου στη χώρα.

2. χαρτοφυλακίου

Το έργο θα πρέπει να περιλαμβάνει 20-12 μπορεί να δείξει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων. Το χαρτοφυλάκιο μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να εργαστούν σε ένα πεδίο που είναι αντιπροσωπευτική του μαθητή.

Φοιτητές (εξωτερικό) μπορεί να δεχτεί ένα χαρτοφυλάκιο σε ψηφιακή μορφή.

3. Συνέντευξη

Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να μιλήσουν με φυσικό τρόπο στο χαρτοφυλάκιό σας στις εργασίες της συνέντευξης και ιδέες. Ζω στο εξωτερικό οι μαθητές μπορούν να κληθούν σε συνέντευξη από το Skype ή το τηλέφωνο.

4. Αποδοχή Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ίδρυμα Πτυχίο και οι υποψήφιοι Πτυχίο πρέπει να ολοκληρώσει τις ομολογίες Επιστολές περισσότερες από 250 λέξεις.

καλή επιλογή

Οι μαθητές που έχουν μελετήσει ποτέ μια σειρά μαθημάτων κολλεγίων ή υποστήριξη σχετίζονται με την εργασία μπορεί να επιλεγεί ως το καλύτερο μοντέλο. Παρακαλείσθε να συμβουλευθείτε το λεπτομερές άρθρα Τμήμα 2.

Προθεσμία υποστήριξηΤα άλογα είναι τον Οκτώβριο. Μπορεί να υποστηρίξει ακόμα και μετά τη λήξη της προθεσμίας.

Μετά τη διαδικασία της προθεσμίας στήριξης

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υπόκεινται σε διαδικασία εισδοχής παρακάτω.

Οι μαθητές μπορούν να ζητήσουν συνεντεύξεις και βοήθεια, αν μένετε στο εξωτερικό, θα αντικατασταθεί από το τηλέφωνο ή το Skype. Αν είστε πρώτοι το επίπεδο εφαρμογής, μπορεί να εξαιρεθεί από τη συνέντευξη.

Η είσοδος για τους φοιτητές που θα σταλεί επιστολή αποδοχής, η συμφωνία εγγραφής, τους λογαριασμούς των διδάκτρων.

Συμφωνία εισδοχής (που συμφωνήθηκαν κατά την εισαγωγή) και τους λογαριασμούς των διδάκτρων πρέπει να υποβάλλονται στην Whitecliffe κατ 'ανάγκην την ημερομηνία προκήρυξης. Στη συνέχεια (εντός 2 εβδομάδων μετά την έγκριση εισαγωγής) για να πληρώσει την πλήρη δίδακτρα (Κοινόχρηστα το Γραφείο της Νέας Ζηλανδίας) θα μεταδώσει την επιβεβαίωση της πληρωμής των διδάκτρων.

πιστοποιητικό δίδακτρα είναι ένα έγγραφο που απαιτείται από τη φοιτητική βίζα μετανάστευσης της Νέας Ζηλανδίας.

φοιτητές Δίδακτρα

 • Ίδρυμα Πτυχίο 2017 NZ $ 12.000 (18 εβδομάδες)
 • Προπτυχιακά 2017 NZ $ 27.000 (1 έτος)
 • Masters 2017 NZ $ 27.000 (1 έτος)

Τοποθεσίες

 • Auckland

  24 Balfour Road, Parnell, 1052, Auckland

  Ερωτήσεις