Keystone logo

Wilson College

A logo

Εισαγωγή

Σχετικά με εμάς

ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΑΣ

Η Wilson δεσμεύεται να προσφέρει στους φοιτητές μας και τις οικογένειές τους αξία σε μια εκπαίδευση κολλεγίων. Από το πρώτο πρόγραμμα εξαγοράς δανείου σπουδαστών δανείου μέχρι την επαγγελματική εξέλιξη και την κατάρτιση στον τομέα της χρηματοοικονομικής παιδείας, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή μιας εμπειρίας

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ

Με την εξατομικευμένη προσοχή, την τελευταία τεχνολογία και τον εξοπλισμό, την πρόσβαση στο καπιτώλιο του έθνους και τις πλούσιες παραδόσεις, η εκπαίδευση του Wilson έχει όλα.

Αποστολή και Τιμητική Αρχή

Wilson College εξουσιοδοτεί τους μαθητές μέσω μιας αφοσιωμένης, συνεργατικής, φιλελεύθερης εκπαίδευσης τέχνης που συνδυάζει τις δεξιότητες και την εστιασμένη μελέτη που απαιτείται για την επιτυχία στην εργασία και τη ζωή. Είμαστε μια στενή, υποστηρικτική κοινότητα που αναπτύσσει το μυαλό και το χαρακτήρα όλων των φοιτητών, προετοιμάζοντάς τους να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις μιας παγκόσμιας κοινωνίας.

ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Οι σπουδαστές που είναι εγγεγραμμένοι στο Wilson College ζουν υπό την αρχή της τιμής και μέσα σε ένα σύστημα κοινής διακυβέρνησης που βασίζεται στην κοινότητα. Η αρχή της τιμής ορίζει ότι:

"Για να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα που να ταιριάζει στην επιδίωξη μιας απελευθερωτικής εκπαίδευσης, η κυβέρνηση στο Wilson College στηρίζεται στην υπόθεση ότι κάθε μέλος της κοινότητας θα ενεργήσει με ακεραιότητα σε όλες τις πτυχές της ζωής. Πιστεύουμε ο ένας στον άλλον να είναι ώριμα και υπεύθυνα άτομα. "

«Η προσπάθεια συνεργασίας της μάθησης και της ζωής, στην οποία συμμετέχουμε όλοι, προχωρά πιο ικανοποιητικά όταν τα μέλη της κοινότητας αναγνωρίζουν την ευθύνη τους να προσπαθήσουν να επιτύχουν τον κοινό τους στόχο.Η ευρωστία της κοινότητας εξαρτάται από την ανησυχία τόσο για την ατομική ελευθερία όσο και για τα δικαιώματα και την ευημερία των άλλων · αμφότερες απαιτούν την τήρηση ορισμένων κανονισμών προκειμένου να προωθηθεί αυτός ο κοινός στόχος ».

"Με αυτό το πνεύμα, συμφωνήσαμε όμως στους κοινούς κανονισμούς της Σχολής και των Φοιτητών, στους Κανονισμούς Κατοικίας και στους Ακαδημαϊκούς και Διοικητικούς Κανονισμούς. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να τις διατηρήσουμε δίκαιες και σχετικές με τις ανάγκες της σημερινής κοινότητας".

Το Campus μας

Βρίσκεται στο Chambersburg της Πενσυλβάνια, η πανεπιστημιούπολη του Wilson College έχει χρυσαφένια γκαζόν, ώριμα δέντρα και λόφους. Η πανέμορφη πανεπιστημιούπολη των 300 στρεμμάτων βρίσκεται στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων ως ιστορική περιοχή και ο Conococheague Creek περνά μέσα από αυτό.

Έξι κτίρια λειτουργούν ως φοιτητική κατοικία και υπάρχουν αρκετές εγκαταστάσεις για αθλητικούς και ιπποδρομικούς αγώνες, συμπεριλαμβανομένων τριών αθλητικών πεδίων (χόκεϊ επί πάγου, ποδοσφαίρου και softball), γήπεδα τένις και γυμναστήριο. Ένα στούντιο χορού στεγάζεται σε Lenfest Commons, οι μαθητές έχουν επίσης πρόσβαση στο γυμναστήριο. Το ιππικό κέντρο Penn Hall έχει τρεις, 24-στάβλους αχυρώνες? δύο εσωτερικούς αρένες και μια υπαίθρια αρένα. τα μαθήματα πηδαλιουχίας και τα στίγματα. Το Κολέγιο παρέχει επίσης ολοκληρωμένες θεραπευτικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμό με ιπποειδή.

Επιπλέον, το Wilson College έχει ένα βιολογικό αγρόκτημα - την καρδιά του Κέντρου Φουλτονών για μελέτες βιωσιμότητας - το οποίο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών για να μάθει για τις προσεγγίσεις για βιώσιμη διαβίωση. Τον Ιανουάριο του 2009, το Κολλέγιο άνοιξε το νέο σύμπλεγμα Harry R. Brooks για την επιστήμη, τα μαθηματικά και την τεχνολογία ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων, το πρώτο χρυσό κτίριο που πιστοποιήθηκε από την LEED στην περιοχή.

Το συγκρότημα Harry R. Brooks για την Επιστήμη, τα Μαθηματικά και την Τεχνολογία

Με τις σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, εργαστηριακούς και ερευνητικούς χώρους, το Συγκρότημα Harry R. Brooks για την Επιστήμη, τα Μαθηματικά και την Τεχνολογία αντιπροσωπεύει ένα όραμα για το μέλλον των φιλελεύθερων τεχνών και των επιστημών στο Wilson College . Πλημμυρισμένο με φυσικό φως και γεμάτο με τεχνολογία αιχμής και εξοπλισμό, το κτίριο προσφέρει χώρους που ενισχύουν τη διδασκαλία και τη μάθηση και την πρακτική της επιστήμης στο προπτυχιακό επίπεδο. Το κτίριο έχει μεταμορφώσει την πανεπιστημιούπολη και αλλάζει τη ζωή των μαθητών και των διδασκόντων μας. Σας προσκαλούμε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις σελίδες ή να επισκεφθείτε την πανεπιστημιούπολη και να κάνετε μια περιοδεία. Θεωρήστε το μέλλον της επιστήμης στο Wilson College και μαζί μας σε αυτή τη σημαντική εκπαιδευτική αποστολή.

Ιστορία και Παραδόσεις

Wilson College ιδρύθηκε το 1869 ως κολλέγιο για γυναίκες, ένα από τα πρώτα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι ιδρυτές ήταν ο Rev. Tryon Edwards και ο Rev. James W. Wightman. Το νομοθετικό σώμα της Πενσυλβανίας χορήγησε τον αρχικό χάρτη στις 24 Μαρτίου 1869. Η Sarah Wilson, για την οποία ονομάστηκε το Κολλέγιο, παρείχε το αρχικό δώρο για την ίδρυση του Κολλεγίου. Ήταν η πρώτη ζωντανή γυναίκα στις Ηνωμένες Πολιτείες για να προικίσει ένα κολέγιο για τις γυναίκες.

Ο σκοπός του κολλεγίου χαρακτηρίστηκε ως μια προσπάθεια να εξασφαλιστεί η εκπαίδευση των νέων γυναικών στη λογοτεχνία, την επιστήμη και τις τέχνες. Η έκδοση του περιοδικού Franklin Repository της 19ης Οκτωβρίου 1870 δήλωσε ότι «η προσπάθεια δεν θα είναι να σπρώξει το μυαλό των μαθητών με γεγονότα αλλά να περάσει ο χρόνος στην ανάπτυξη της σκέψης έτσι ώστε οι μαθητές να μάθουν να σκέφτονται για τον εαυτό τους και καθιστούν έτσι ηγέτες, αντί των οπαδών, στην κοινωνία ».

Ιστορία

Wilson College ιδρύθηκε το 1869 ως κολλέγιο για γυναίκες, ένα από τα πρώτα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι ιδρυτές ήταν ο Αναπλ. Τρύων Έντουαρντς και ο Αναστάτης Τζέιμς Γουάιτμαν, πάστορες πασβυτεριανών εκκλησιών στο κοντινό Hagerstown, Md., Και Greencastle, PA. Υποβλήθηκαν σχέδια στο Presbytery of Carlisle και έλαβαν την επικύρωσή του τον Απρίλιο του 1868. Το νομοθετικό σώμα της Πενσυλβανίας χορήγησε τον αρχικό χάρτη στις 24 Μαρτίου 1869. Η κυρία Sarah Wilson (1795-1871), κάτοικος του κοντινού Αγίου Θωμά, παρείχε δύο γενναιόδωρες δωρεές για την ίδρυση του νέου θεσμού. Παρόλο που η ίδια η Wilson δεν είχε επίσημη εκπαίδευση, αναγνώρισε τη σημασία της εκπαίδευσης για τις μελλοντικές γενιές των γυναικών. Σε ευγνωμοσύνη για τα δώρα του Wilson, οι Trustees ψήφισαν να ονομάσουν το νέο θεσμό προς τιμήν του. Η εκπαίδευση στο Κολλέγιο ξεκίνησε στις 12 Οκτωβρίου 1870, αφού οι κάτοικοι είχαν εξασφαλίσει την αγορά ακινήτου που ανήκε προηγουμένως στον κ. AK McClure, στενό φίλο και σύμβουλο του Προέδρου Abraham Lincoln.

Από την ίδρυσή του, το Κολλέγιο έχει προωθήσει αυστηρές πνευματικές επιδιώξεις. Όπως και τα άλλα κολέγια γυναικών, η Wilson έχει παράσχει πολλές ευκαιρίες στις γυναίκες να σπουδάσουν και να διδάξουν μαθήματα που κάποτε σκέφτηκαν πέρα ​​από τις δυνατότητες των γυναικών, όπως η χημεία, η βιολογία, τα μαθηματικά και οι κλασικές γλώσσες. Η Πρόεδρος Anna J. McKeag, η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Wilson (1911-15), ενίσχυσε τα ακαδημαϊκά πρότυπα της Ακαδημίας. Το Κολλέγιο συνέχισε να βασίζεται σε αυτό το ίδρυμα αυξάνοντας τον αριθμό και το είδος των προσφορών μαθημάτων, βελτιώνοντας τους πόρους της βιβλιοθήκης και φέρνοντας διακεκριμένους επισκέπτες και διδάσκοντες στην πανεπιστημιούπολη. Ένα μέτρο της διανοητικής δύναμης της Ακαδημίας είναι η ίδρυση, το 1950, ενός κεφαλαίου της Phi Beta Kappa, της παλαιότερης και πιο διάσημης ακαδημαϊκής κοινωνίας τιμής του έθνους.

Από το 1931, το Κολλέγιο έχει αναγνωρίσει σημαντικές εισφορές στην κοινωνία με την απονομή επίτιμων πτυχίων. Οι παραλήπτες συμπεριέλαβαν την αμερικανική αντιπροσωπεία Margaret Chase Smith, τον δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου Harry Blackmun, την ανθρωπολόγο Margaret Mead, τη μουσική Lili Krause, την συγγραφέα και ακτιβίστρια Rita Mae Brown και την άγκυρα ειδήσεων Walter Cronkite.

Σε όλη τη μακρά ιστορία της, ο Wilson έχει ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες εποχές. Το 1982, το Κολλέγιο ήταν ένα από τα πρώτα στην περιοχή που άρχισε να προσφέρει ένα πρόγραμμα συνεχιζόμενων σπουδών για να καλύψει τις ανάγκες ενός αυξανόμενου πληθυσμού ενηλίκων που αναζητούν μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση. Το 1996, το Κολέγιο ήταν ένα από τα πρώτα στο έθνος που προσφέρουν στην πανεπιστημιούπολη, την οικιακή εκπαίδευση για ανύπαντρες μητέρες με παιδιά. Από τότε που άρχισε το πρόγραμμα, έχει κερδίσει την εθνική προσοχή και ο Wilson έχει γίνει το Εθνικό Κέντρο Μοναδικών Μητέρων στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Σήμερα, ο Wilson παραδέχεται ότι οι άνδρες και οι γυναίκες όλων των ηλικιών εγγράφονται στα πανεπιστημιακά και πανεπιστημιακά του προγράμματα, καθώς και στα μεταδευτεροβάθμια και μεταπτυχιακά προγράμματα. Για να αποκτήσετε μια εκπαίδευση Wilson σε ενήλικες, πολλά μαθήματα προσφέρονται όχι μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά το βράδυ, το καλοκαίρι και τον Ιανουάριο Term, και σε βολικές θέσεις εκτός της πανεπιστημιούπολης.

Wilson Traditions

Οι παραδόσεις αποτελούν σημαντικό μέρος της εμπειρίας του κάθε μαθητή Wilson. Από τους Bigs και Littles μέχρι τους Sophomore Buddies, οι παραδόσεις φέρνουν τους μαθητές μας μαζί και τους κάνουν μέρος μιας υποστηρικτικής, συνδεδεμένης κοινότητας.

Ο Γουίλσον με μια ματιά

Δείτε πώς οι αριθμοί προστίθενται σε μια πλήρη εμπειρία κολλεγίων.

50 ΑΚΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΕ USDA

Το Κέντρο Fulton για μελέτες βιωσιμότητας συνδέει τους φοιτητές και την τοπική κοινότητα, που διαθέτει ένα αγρόκτημα εργασίας, μια εθνική βάση δεδομένων CSA και ειρηνικά μονοπάτια πεζοπορίας.

71 ΣΤΑΘΜΕΣ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΑΪΚΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΓ

Το ιππικό κέντρο Penn Hall διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς αρένες ιππασίας, ένα συγκρότημα άλματος cross-country και 20 στρέμματα περιφραγμένων αποβάθρων και βοσκοτόπων.

25 εκατομμύρια δολάρια

η επένδυσή μας στο σύμπλεγμα Harry R. Brooks για την Επιστήμη, τα Μαθηματικά και την Τεχνολογία

Τοποθεσίες

  • 1015 Philadelphia Ave, 17201, Chambersburg

Ερωτήσεις