Keystone logo

6 Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Προγράμματα σε Διαχείριση Υγειονομικής Περίθαλψης 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Σπουδές Υγειονομικής Περίθαλψης
  • Διαχείριση Υγειονομικής Περίθαλψης
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (6)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Προγράμματα σε Διαχείριση Υγειονομικής Περίθαλψης

Μια Master of Arts είναι ένα πτυχίο που πολλοί άνθρωποι επιδιώκουν να αποκτήσουν για μια προηγμένη εκπαίδευση πάνω από ένα τυπικό πτυχίο κολεγίου τεσσάρων ετών. Αυτό χαρακτηρίζει το άτομο ως εμπειρογνώμονας σε ένα συγκεκριμένο τομέα, παρέχοντας ευκαιρίες για υψηλότερες θέσεις επίπεδο να προχωρήσουν πιο προσοδοφόρα σταδιοδρομία.

Τι είναι το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υγείας; Μια Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υγείας παρέχει πρόσθετη εκπαίδευση σε θέματα ηγεσίας και διαχείρισης μαθημάτων στον τομέα των υπηρεσιών υγείας. Λαμβάνουν αυτό το βαθμό θα εξοπλίσει τους φοιτητές με ευρεία γνώση μέσα από ένα πρόγραμμα σπουδών, συμπεριλαμβανομένων ηθικής, οικονομικών και ανθρώπινων πόρων στο πλαίσιο της βιομηχανίας, καθώς και ρύθμιση της πολιτικής για την υγεία και την ανάλυση. Ειδικότητες μπορεί να κερδίσει στην πληροφορική οξεία ή μακροχρόνια περίθαλψη και την υγεία, μεταξύ άλλων. Θα πάρει συνήθως έναν σπουδαστή περίπου δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα.

Ένας φοιτητής μπορεί να ακολουθήσει αυτό το είδος του πτυχίου μάστερ για διάφορους λόγους.Για παράδειγμα, ένα ισχυρό σύνολο των δεξιοτήτων ηγεσίας, την οργάνωση και τον προγραμματισμό που προέρχεται μέσα από το πρόγραμμα σπουδών μπορεί να παρέχει ένα άτομο με ένα ευρύ φάσμα των θέσεων ανώτερου επιπέδου για την προώθηση των στόχων της σταδιοδρομίας.

Το κόστος μιας Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υγείας θα διαφέρουν ανάλογα με το πανεπιστήμιο που θα επιλέξετε να παραστούν. Έρευνα επιλογές σας καλά, και να επικοινωνήσετε με τα γραφεία των διοικητικών υπηρεσιών άμεσα, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τα έξοδα.

Καριέρα στην υγειονομική περίθαλψη είναι σε ζήτηση σε παγκόσμια κλίμακα. Οι μαθητές που λαμβάνουν αυτό το βαθμό μπορούν να προσόντα για να εργαστούν σε μια ποικιλία από αρένες για να επιβλέπει τη λειτουργία ιατρικής φροντίδας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τα νοσοκομεία, γραφεία ιατρών ή άλλες εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, καθώς και οι συναφείς θέσεις σε κυβερνητικούς οργανισμούς και εταιρείες. Οι διαχειριστές της υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να έχει πολύ προσοδοφόρα σταδιοδρομία τόσο ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς. Ένας φοιτητής μπορεί επίσης να ασκήσει το διδακτορικό δίπλωμα για να ανοίξει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες.

Προγράμματα στον τομέα της διαχείρισης της υγειονομικής περίθαλψης είναι διαθέσιμα σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, η αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.