Keystone logo

13 Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Ιατρική Αθλητισμού και Άσκησης 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό
  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Ιατρική Αθλητισμού και Άσκησης
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (13)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Ιατρική Αθλητισμού και Άσκησης

    Ένας κύριος είναι ένα μεταπτυχιακό που προάγει τη γνώση και τις δεξιότητες ενός μαθητή σε ένα συγκεκριμένο τομέα της μελέτης. Ο βαθμός μπορεί να κερδίσει σε σχολεία σε όλο τον κόσμο, και η διάρκεια του προγράμματος θα διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με το θέμα.

    Τι είναι ένα Μάστερ στην Αθλητική Επιστήμη; Υπάρχουν πολλές πτυχές με τον αθλητισμό της επιστήμης, και οι μαθητές θα επιλέγουν συχνά ποια περιοχή θα ήθελαν να επικεντρωθεί σε. Παραδείγματα περιοχές εστίασης είναι ο αθλητισμός για την υγεία και καλή φυσική κατάσταση, προπονητές αθλημάτων, αθλητικά μελέτες, και τη διαχείριση του αθλητισμού. Κάθε πρόγραμμα θα διαφέρουν, αλλά τα μαθήματα μπορεί να περιλαμβάνει γνωστικές επιστήμες, εμβιομηχανικής, βιοχημείας, της φυσιολογίας, και τις αρχές των επιστημών υψηλής απόδοσης, όπως αθλητικά τεχνολογία και η παρακολούθηση αθλητή. Τα περισσότερα προγράμματα θα περιλαμβάνουν μαθημάτων, εφαρμοσμένη έρευνα, και την εμπειρία στο χώρο.

    Κερδίζουν ένα μεταπτυχιακό είναι ευεργετική για όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στον κλάδο του αθλητισμού, επειδή βοηθά τους δώσει ένα πόδι επάνω στον ανταγωνισμό.Πολλά προγράμματα περιλαμβάνουν επίσης ένα οικοτροφείο με μια αθλητική διοργάνωση, η οποία μπορεί να βοηθήσει τους αποφοίτους να βρει μια καριέρα.

    Οι δαπάνες που συνδέονται με την απόκτηση ενός πτυχίου επιστήμης του αθλητισμού θα διαφέρουν ανάλογα με το ίδρυμα. Η φήμη του σχολείου και το μήκος του προγράμματος είναι σημαντικοί παράγοντες. Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το σχολείο αμέσως για να μάθετε τι απαιτείται οικονομικά.

    Οι μαθητές που αποφοιτούν με ένα πτυχίο στην επιστήμη του αθλητισμού μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά από διαφορετικές καριέρες. Διαφορετικούς τομείς στους οποίους οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν περιλαμβάνουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το NCAA, αθλητική ψυχολογία, personal training, διαχείριση αναψυχής και αθλητικών διαχείριση φιλοξενία. τίτλους θέση μπορεί να περιλαμβάνει αθλητικό συντονιστής του προγράμματος, την υγεία και τον τρόπο ζωής σύμβουλος, ειδικός δύναμη και κλιματισμού, την κοινότητα και την εταιρική γυμναστήριο και σύμβουλος υγείας, και υπεύθυνος ανάπτυξης για τις επαγγελματικές αθλητικές οργανώσεις.

    Ξεκινήστε την έρευνα και σύγκριση σχολεία τώρα.Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.