Keystone logo

8 Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Ιατρική Ανθρωπιστικών Σπουδών 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό
  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Ιατρική Ανθρωπιστικών Σπουδών
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (8)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Ιατρική Ανθρωπιστικών Σπουδών

    Το μεταπτυχιακό είναι συνήθως το δεύτερο βαθμό που κερδίζουν οι σπουδαστές. Η ολοκλήρωση ενός πτυχίου πανεπιστημίου πιστοποιεί στους μαθητές να εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα μάστερ, το οποίο συνήθως διαρκεί ένα ή δύο χρόνια. Οι απόφοιτοι είναι συχνά έτοιμοι να εισέλθουν σε πιο προηγμένες σταδιοδρομίες.

    Τι είναι το Μεταπτυχιακό στις Ιατρικές Ανθρωπιστικές Επιστήμες; Πρόκειται για ένα μοναδικό πεδίο που συνδυάζει δύο πολύ διαφορετικούς τομείς σπουδών: την υγειονομική περίθαλψη και τις τέχνες. Οι σπουδαστές των ιατρικών ανθρωπιστικών σπουδών διδάσκονται σε βάθος ιατρικές αρχές, αλλά και πτυχές των ανθρωπιστικών επιστημών, της κοινωνικής επιστήμης και των τεχνών, που περιλαμβάνουν συνήθως τη φιλοσοφία, τη θρησκεία, την κοινωνιολογία, τη λογοτεχνία και την ταινία. Με αυτούς τους δύο τομείς μαζί, μπορούν να δημιουργηθούν και να απαντηθούν νέα και ενδιαφέροντα ερωτήματα. Ο κύριος στόχος ενός προγράμματος ιατρικής ανθρωπιστικής βοήθειας είναι η εκπαίδευση των ιατρών.

    Ως διεπιστημονικό πεδίο, οι ιατρικές ανθρωπιστικές επιστήμες εξοπλίζουν τους μαθητές με μια ιδιαίτερα διαφορετική ικανότητα δεξιοτήτων που μπορεί να ωφελήσει τη σταδιοδρομία τους με υψηλότερους μισθούς και περισσότερα ανοίγματα. Αυτές οι δεξιότητες μπορούν να περιλαμβάνουν πρακτικές υγειονομικής περίθαλψης, κατανόηση δεοντολογίας και επαγγελματική επικοινωνία.

    Πριν από την εγγραφή σε πρόγραμμα μεταπτυχιακού διπλώματος, οι μαθητές θα πρέπει πρώτα να ερευνήσουν πόσο θα κοστίσει. Το ακριβές κόστος αλλάζει ανάλογα με πολλούς παράγοντες, οι οποίοι μπορούν να περιλαμβάνουν το πρόγραμμα, το σχολείο, το μήκος και τη χώρα σπουδών.

    Οι πιο συνηθισμένοι τύποι σταδιοδρομίας που είναι δυνατοί με την εκπαίδευση στις ιατρικές ανθρωπιστικές επιστήμες ενσωματώνουν σε κάποιο βαθμό την υγειονομική περίθαλψη. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν κοινωνικό λειτουργό, διαχειριστή υγειονομικής περίθαλψης, σύμβουλο και φυσικό ή επαγγελματικό θεραπευτή. Είναι ασυνήθιστο, αλλά όχι αδύνατο, να ακολουθήσετε μια καριέρα ως γιατρός ή νοσοκόμα με εκπαίδευση στον τομέα αυτό. Είναι επίσης δυνατό να γίνετε φαρμακοποιός με αυτόν τον βαθμό. Άλλα πεδία που μπορούν να εισέλθουν στους αποφοίτους περιλαμβάνουν την εκπαίδευση για την υγεία και την υγεία της κοινότητας.

    Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε την εκπαίδευσή σας στις ιατρικές ανθρωπιστικές επιστήμες είναι να βρείτε ένα πρόγραμμα που εκπληρώνει όλες τις μοναδικές σας ανάγκες ακριβώς. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.