Keystone logo

3 Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Ιατρικές Τέχνες 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό
  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Ιατρική Ανθρωπιστικών Σπουδών
  • Ιατρικές Τέχνες
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (3)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Ιατρικές Τέχνες

    Το μεταπτυχιακό δίπλωμα είναι μεταπτυχιακή πιστοποίηση που αναγνωρίζει την κατανόηση σε υψηλότερο επίπεδο σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Συνήθως είναι απαραίτητη η ολοκλήρωση ενός τετραετούς πτυχίου πανεπιστημίου προτού υποβάλετε αίτηση για πρόγραμμα μάστερ. Η πορεία ενός επιπέδου μάστερ μπορεί να διαρκέσει από ένα έως τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί, ανάλογα με το θέμα.

    Αν και μπορεί να είστε εξοικειωμένοι με τις ιατρικές επιστήμες, ίσως να μην ξέρετε τι είναι Master στην Ιατρική Τέχνη. Οι ιατρικές τέχνες είναι σχετικά σπάνιο πεδίο σπουδών και μπορούν να αναφέρονται σε μερικούς διαφορετικούς τύπους προγραμμάτων. Ορισμένα προγράμματα ιατρικής τέχνης επικεντρώνονται στην τέχνη που σχετίζεται με την ιατρική, όπως οι ιατρικές και ιατροδικαστικές απεικονίσεις, οι οποίες στηρίζονται σε μια θεμελιώδη γνώση της ανατομίας και της φυσιολογίας. Άλλοι ασχολούνται με την ανθρωπιστική πλευρά της ιατρικής πρακτικής και τονίζουν τη μελέτη της ψυχολογίας, της επικοινωνίας και της φροντίδας. Άλλοι επικεντρώνονται στις ιαματικές ικανότητες των τεχνών, συμπεριλαμβανομένων των πεδίων όπως η μουσική και η καλλιτεχνική θεραπεία.

    Αυτή η ποικιλομορφία σημαίνει ότι οι δεξιότητες που μπορεί να αποκτήσετε σε ένα πρόγραμμα Master of Medical Arts μπορεί να ποικίλουν ευρέως. Οι ιατρικοί εικονογράφοι μπορούν να αποκτήσουν τη δυνατότητα δημιουργίας ανατομικά σωστών έργων τέχνης, ενώ οι ιατρικοί ανθρωπιστές μπορούν να ζυγίζουν ηθικά ζητήματα που σχετίζονται με τη φροντίδα των ασθενών. Οι θεραπευτές μπορούν να μάθουν να εφαρμόζουν εξειδικευμένες στρατηγικές παρέμβασης.

    Ορισμένα μαθήματα ιατρικών τεχνών μπορούν να ολοκληρωθούν σε ένα έτος, ενώ άλλα μπορεί να διαρκέσουν δύο χρόνια. Τα δίδακτρα για διάφορα προγράμματα συχνά διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με το σχολείο στο οποίο εγγράφεστε.

    Ανάλογα με το είδος του προγράμματος μαθήματος ιατρικών τεχνών που επιλέγετε, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας προετοιμασμένοι για μια σειρά διαφορετικών σταδιοδρομιών. Ορισμένοι τίτλοι εργασίας περιλαμβάνουν ιατρικό εικονογράφο, καλλιτέχνη ειδικών εφέ, δικαστικό εικονογράφο ή καλλιτέχνη και καθηγητή ή ερευνητή. Ένα Mater στις Ιατρικές Τέχνες μπορεί επίσης να ωφελήσει περισσότερες παραδοσιακές ιατρικές σταδιοδρομίες όπως μια νοσοκόμα, βοηθός γιατρού, φυσιοθεραπευτής ή ακτινολόγος. Άλλες σταδιοδρομίες που σχετίζονται με τις ιατρικές τέχνες μπορεί να είναι κοινωνικοί λειτουργοί, ανθρωπολόγοι, καλλιτέχνες ή θρησκευτικοί ηγέτες.

    Τα προγράμματα μάστερ στις ιατρικές τέχνες μπορούν να βρεθούν σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Ορισμένα μαθήματα μπορούν ακόμη και να προσφερθούν στο διαδίκτυο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.