Keystone logo

6 Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Νοσηλευτική Εντατική Φροντίδα 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό
  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Νοσηλευτικές Σπουδές
  • Νοσηλευτική Εντατική Φροντίδα
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (6)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Νοσηλευτική Εντατική Φροντίδα

    Φοιτητές ή επαγγελματίες που έχουν τις προπτυχιακές τους σπουδές και ενδιαφέρονται για την επόμενη βαθμίδα σπουδών στον τομέα τους συχνά επιλέγουν να ακολουθήσουν ένα μεταπτυχιακό πτυχίο. Ένα μεταπτυχιακό είναι συνήθως μια ένδειξη της εμπειρία σε ένα συγκεκριμένο θέμα.

    Τι είναι το Master in Critical Care; Τα άτομα με τις προπτυχιακές τους σπουδές νοσηλευτικής μπορεί να προωθήσει τα διαπιστευτήριά τους με ένα μεταπτυχιακό σε αυτό το θέμα. Κρίσιμη νοσηλευτική φροντίδα συνήθως επικεντρώνεται στην οξεία και ώρα ευαίσθητες ιατρικές περιπτώσεις που απαιτούν εξειδικευμένη θεραπεία. Δεδομένου ότι το είδος της κρίσιμης φροντίδας που χρειάζονται συχνά εξαρτάται από την ηλικία του ασθενούς, τα προγράμματα μπορούν να χωριστούν σε νεογνική, παιδιατρική και ενηλίκων ειδικεύσεις. Μερικές φορές τα προγράμματα είναι επίσης επικεντρώθηκε σε ένα μεμονωμένο τύπο του καταλύματος οξείας φροντίδας.

    Νοσηλευτές συχνά επιδιώκουν πτυχίο κρίσιμη πλοιάρχου φροντίδα, προκειμένου να διαφοροποιήσουν τις γνώσεις τους και να πληρούν τις προϋποθέσεις καλύτερα για ευκαιρίες απασχόλησης.Νοσηλευτές που αποφοιτούν από το πρόγραμμα αυτό έχουν την τάση να κερδίσουν ένα υψηλότερο μισθό από ό, τι τα άτομα με μόνο πτυχίο, και αυτός ο βαθμός μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως μέρος των προϋποθέσεων για την εισαγωγή ενός διδακτορικού προγράμματος νοσηλευτικής.

    Το κόστος, η διάρκεια και οι απαιτήσεις μπορεί να διαφέρουν μεταξύ των προγραμμάτων και των θεσμών. Πολλά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με online μαθήματα, μπορεί να απαιτεί ότι τουλάχιστον ένα μέρος του φοιτητή 's χρόνο να δαπανηθούν σε κλινικό περιβάλλον για να πάρετε hands-on εμπειρία με ασθενείς.

    Ένας Δάσκαλος στο Critical Care παρέχει γενικά νοσοκόμες με μοναδικά προσόντα για να χρησιμοποιηθούν σε εγκαταστάσεις οξείας φροντίδας όπως οι μονάδες εντατικής θεραπείας, τα δωμάτια έκτακτης ανάγκης, κέντρα τραύματος, κέντρα προοδευτική φροντίδα, και καρδιακή μονάδες, μεταξύ άλλων. Επειδή συχνά υπάρχει έλλειψη της κρίσιμης νοσοκόμων φροντίδα, είναι συνήθως σε υψηλή ζήτηση. Μερικοί απόφοιτοι μπορούν να επιλέξουν να λάβουν περαιτέρω κατάρτιση και να γίνουν καθηγητές ή σύμβουλοι.

    Οι νοσοκόμες συνήθως απαιτούνται σε όλο τον κόσμο, και μπορεί να υπάρχουν προγράμματα μάστερ για κρίσιμα περιστατικά με τουλάχιστον ένα μέρος της σε απευθείας σύνδεση διδασκαλίας διαθέσιμη διεθνώς. Για να μάθετε περισσότερα, αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.