Keystone logo

6 Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Παθολογία ομιλίας και γλώσσας 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό
  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Παθολογία ομιλίας και γλώσσας
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (6)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Παθολογία ομιλίας και γλώσσας

Ένα μεταπτυχιακό αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο ως ένα ακαδημαϊκό επίτευγμα σηματοδότησης επάρκεια σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Πολλοί άνθρωποι επιδιώκουν μεταπτυχιακά δέχτηκε τις προπτυχιακές τους σπουδές σε μια προσπάθεια να διευρύνει δυνατότητες κέρδους τους ή να διδάξουν σε συλλογικό επίπεδο.

Ακριβώς ό, τι είναι ένα Μάστερ στη Λογοθεραπεία; Αυτό το εντατικό πρόγραμμα σπουδών μπορεί συχνά να ολοκληρωθεί εντός περίπου δύο ετών, αν ληφθεί με πλήρη απασχόληση. Ενώ το θέμα διαφέρει σε κάποιο βαθμό από το ένα μάθημα στο άλλο, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε πώς να τη διάγνωση και τη θεραπεία διαφόρων ομιλία, γλώσσα και διαταραχές της κατάποσης. Πρόσθετες έμφαση τοποθετείται συχνά σε θέματα όπως η ανάπτυξη της γλώσσας, της γλωσσολογίας, διαταραχές παιδεία και κώφωση. Τα περισσότερα προγράμματα λογοθεραπεία συνδυάζουν την εκπαίδευση στην τάξη με την κλινική πρακτική άσκηση ή externships.

Όσοι κερδίσουν αποτελεσματικά ένα Master στην Λογοθεραπείας έχουν τα προσόντα για να διδάξει το θέμα σε ένα κολέγιο ή πανεπιστήμιο, θα πρέπει να επιλέξουν. Επίσης, είναι συνήθως σε θέση να κερδίζουν περισσότερα και να εφαρμόζονται σε περισσότερες θέσεις από εκείνες στον τομέα χωρίς πτυχία ή με τις προπτυχιακές τους σπουδές.

Δεν υπάρχει προκαθορισμένο ποσό διδάκτρων για την απόκτηση μεταπτυχιακό στη λογοθεραπεία. Λόγω της ισχυρής διακύμανση μεταξύ ποσοστά εκπαίδευσης, τους υποψήφιους φοιτητές θα πρέπει να συνδεθεί άμεσα με το σχολείο που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για πληροφορίες εγγραφής.

Πολλοί απόφοιτοι αυτών των προγραμμάτων πάει για να εργαστεί ως ομιλίας Λογοθεραπευτές σε κλινικό, εκπαιδευτικό ή ιδιωτικούς χώρους. Άλλοι εργάζονται ως ιδιωτικούς δασκάλους, γλωσσολογία επαγγελματίες, καθηγητές ξένων γλωσσών ή συμβούλους.Μερικοί απόφοιτοι επιλέγουν να διδάξουν λογοθεραπεία ή παθολογία σε επίπεδο κολεγίου, ενώ άλλοι επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν το Master στη Λογοθεραπεία ως εφαλτήριο προς τελικά την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος στον τομέα.

Πολλά σχολεία σε όλο τον κόσμο προσφέρουν μεταπτυχιακά προγράμματα που σχετίζονται με λογοθεραπεία. Η βάση δεδομένων μας μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με αυτά τα σχολεία και να λάβει συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή με το γραφείο απευθείας εισαγωγή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα προβάδισμα.