Keystone logo

3 Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Ραδιολογία 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό
  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Παραϊατρικές Επιστήμες Υγείας
  • Ιατρική απεικόνιση
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (3)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Ραδιολογία

    Οι φοιτητές που επιλέγουν για την απόκτηση μεταπτυχιακό επιλέγουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Θα μάθουν σε βάθος για τα θέματα και θεωρίες που ασχολούνται με τομέα της προτίμησής τους. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών διαρκεί συνήθως δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί, αλλά μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με το ίδρυμα ένας μαθητής παρακολουθεί.

    Τι είναι ένα Master στην Ακτινολογία; Με τα χέρια-για την κατάρτιση και παρακολούθηση μαθημάτων, τα άτομα σε αυτό το πρόγραμμα να αποκτήσουν μια κατανόηση των ins και outs του πεδίου απεικόνισης ακτινολογίας, τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται και ακτινολογικά διαδικασίες. Μαθήματα μπορούν να περιλαμβάνουν τη φυσική υγεία, ραδιοβιολογία, την παθοφυσιολογία και την αξιολόγηση του ασθενούς. Επεμβατικές διαδικασίες είναι επίσης συνήθως απαιτείται, όπως είναι practicums. Μερικοί μπορεί να επιλέξουν να ειδικεύονται σε μια συγκεκριμένη περιοχή, όπως η μαστογραφία ή ογκολογία.

    Υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάποιος μπορεί να θέλουν να κερδίσουν ένα μεταπτυχιακό. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ακολουθήσουν πιο προηγμένες σταδιοδρομία.Κερδίζουν ένα Master στην Ακτινολογία θα προετοιμάσει τους αποφοίτους για την επιτυχία υψηλότερες θέσεις εργασίας και αμοιβής επίπεδο.

    Αν θέλετε να μάθετε πόσο αυτός ο βαθμός θα σας κοστίσει, την έρευνα και επικοινωνήστε με το σχολείο που επιθυμούν να φοιτήσουν για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες. Το κόστος είναι πιθανό να ποικίλει από θέση σε θέση, και αυτό θα εξαρτηθεί από το ειδικό πρόγραμμα, καθώς και.

    Οι απόφοιτοι μπορούν να αναμένουν μια ποικιλία από ευκαιρίες σταδιοδρομίας στον τομέα. Μπορούν να βρουν θέσεις όπως βοηθούς ακτινολογία, όπου μπορούν να παρατηρήσουν ακτινολογικές εικόνες και να αλληλεπιδρούν με τους ασθενείς και την αξιολόγηση. Μπορούν επίσης να γίνουν ακτινολογικές διαχειριστές ή ακτινολογική εκπαιδευτικούς. Ένα διδακτορικό μπορεί να απαιτούνται για να γίνει ένας εκπαιδευτικός σε ορισμένες θέσεις. Αυτές οι θέσεις εργασίας μπορούν να βρεθούν σε κλινικές, νοσοκομεία και πανεπιστήμια.

    Πολλά σχολεία δίνουν στους μαθητές τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα σε απευθείας σύνδεση. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για τους μαθητές σε όλο τον κόσμο για να εργαστούν και να κερδίσουν ένα πτυχίο.Για να μάθετε περισσότερα, αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή με το γραφείο απευθείας εισαγωγή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα προβάδισμα.