Keystone logo

Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Φλεβοτομία 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό
  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Παραϊατρικές Επιστήμες Υγείας
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (0)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Κανένα πρόγραμμα δεν πληροί τα κριτήρια αναζήτησής σας. Βελτιώστε τα φίλτρα σας.

Clear filters

Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Φλεβοτομία

Μεταπτυχιακά προγράμματα συνήθως διαρκούν δύο χρόνια και αφορούν σε βάθος εκπαίδευση που αφορούν στον τομέα της προτίμησής του ατόμου μελέτης. Είναι συχνά προηγείται πτυχίο και να βοηθήσει στην προώθηση της γνώσης και της εμπειρίας που αποκόμισε από το πρώτο πτυχίο του φοιτητή.

Τι είναι ένα Master στην Φλεβοπαρακέντηση; Σε αυτό το πρόγραμμα, οι μαθητές θα εισαχθούν στα πολυάριθμα συστήματα του σώματος και πώς λειτουργούν. Θα υπάρξει μια έμφαση στη φυσιολογία του νευρικού, μυοσκελετικό, και κυκλοφοριακό σύστημα. Οι μαθητές θα μάθουν επίσης τη δέουσα ασφάλεια στο εργαστήριο, έτσι ώστε να μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες διασταυρούμενης μόλυνσης. Επειδή οι ηλικιωμένοι, ενήλικες, παιδιά και νεογνά όλα απαιτούν διαφορετικές τεχνικές, οι μαθητές θα μάθουν ποιες τεχνικές που απαιτούνται για τη λήψη αίματος από διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν φλεβοκέντησης για τα όπλα προσομοίωση, άλλοι φοιτητές, και στη συνέχεια πραγματικούς ασθενείς, όλα σε επιτηρούμενο περιβάλλον.

Η απόκτηση ενός Master στην Φλεβοπαρακέντηση βοηθά γενικά την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Αύξηση των γνώσεων και της εκπαίδευσης σας θα σας κάνει πιο επιθυμητό για τους ενδεχόμενους εργοδότες, καθώς και να βελτιώσουν την ποιότητα της εργασίας σας, όταν στην πραγματικότητα προσέλαβε.

Παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα θα διαρκέσει συνήθως περίπου δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί, το κόστος της εκπαίδευσης ποικίλλει σημαντικά, ανάλογα με το ποια χώρα θα παρακολουθεί το σχολείο, καθώς και ποιο συγκεκριμένο σχολείο που έχετε επιλέξει. Επικοινωνήστε με το σχολείο για πληροφορίες σε βάθος.

Κερδίζουν ένα Master στην Φλεβοπαρακέντηση θα σας δώσει πολλές ρυθμίσεις εργασία από την οποία να επιλέξει. Η ζήτηση για phlebotomists αυξάνεται, έτσι ώστε διάφορες εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζών αίματος, νοσοκομεία, ιδιωτικά ιατρεία, γηροκομεία και έχουν ανάγκη από αυτά. Θα πρέπει να αναμένεται όχι μόνο να συντάξει το αίμα, αλλά και τη συλλογή άλλων υγρών δειγμάτων από ασθενείς.Η διατήρηση δειγμάτων θα είναι άλλο ένα σημαντικό μέρος της δουλειάς σας, όπως θα την ανάλυση των δειγμάτων μέσω χημικών ή μικροβιολογικών δοκιμών.

Με τη ζήτηση για phlebotomists αναμένεται να αυξηθεί 27 τοις εκατό, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κερδίσετε το βαθμό σας σε φλεβοτομία. Online μαθήματα είναι μια μεγάλη επιλογή για όποιον θέλει να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή με το γραφείο απευθείας εισαγωγή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα προβάδισμα.