Keystone logo

57 Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Διαχείριση Υγειονομικής Περίθαλψης 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό
  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Σπουδές Υγειονομικής Περίθαλψης
  • Διαχείριση Υγειονομικής Περίθαλψης
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (57)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Διαχείριση Υγειονομικής Περίθαλψης

Ένα μεταπτυχιακό είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που δίνει συχνά απόφοιτοι ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του εργατικού δυναμικού. Το προηγμένο πτυχίο μπορεί να κερδίσει σε κολέγια και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, και μάλιστα πολλές φορές, μπορούν επίσης να κερδίσει σε απευθείας σύνδεση.

Οι μαθητές μπορούν να αναρωτιέστε, τι είναι ένα Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υγείας; Αυτό το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές να είναι σε θέση να αναλύσουν, να διαχειρίζονται και να βελτιώσει τις διάφορες πτυχές του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης. Μαθήματα θα καλύπτουν τους τομείς της υπεράσπισης, την πολιτική, και τη διοίκηση, καθώς και πολλά προγράμματα θα προσφέρουν στους φοιτητές την ευκαιρία να επιλέξουν να ειδικεύονται σε διάφορους τομείς. Βιογραφικό συνήθως αποτελείται από ένα συνδυασμό της τάξης εργασίας, την έρευνα, μια διατριβή, και οικοτροφείο.

Η υγειονομική περίθαλψη είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες πρόσληψη στη χώρα, και εκείνοι που κερδίζουν τα προς το όφελος βαθμό τη διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης. Υπάρχουν πολλές επιλογές σταδιοδρομίας για να διαλέξετε. Οι εργασίες μπορούν να βρεθούν σε παραδοσιακές ρυθμίσεις της υγειονομικής περίθαλψης, καθώς και σε άλλους τομείς.

Οι δαπάνες που συνδέονται με την απόκτηση ενός βαθμού στη διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να ποικίλει αρκετά από το ένα ίδρυμα στο άλλο. Σημαντικοί παράγοντες περιλαμβάνουν τη θέση και τη φήμη του σχολείου και τη διάρκεια του προγράμματος. Κάθε πρόγραμμα μπορεί επίσης να έχουν ειδικά τέλη που επιβάλλονται. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να έρθετε σε επαφή με τα σχολεία για να μάθετε ποιες είναι οι οικονομικές υποχρεώσεις θα είναι.

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας για τους αποφοίτους με ένα Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υγείας. Ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους, τα άτομα μπορούν να επιλέξουν να εργαστούν σε κλινική διαχείριση της υγείας, διοίκηση για την υγεία, τη διαχείριση και την καλή διαβίωση των πολιτικών, την ηγεσία στον τομέα της υγείας, διαχείρισης νοσηλευτική και φαρμακευτική αγορά. Οι εργοδότες μπορούν να περιλαμβάνουν τα νοσοκομεία, κλινικές, μακροχρόνιας φροντίδας κέντρα, εταιρείες ασφάλισης υγείας, φαρμακευτικές εταιρείες, παροχής διαχειριστικών συμβουλών, των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, και ομοσπονδιακούς και πολιτειακούς γραφεία.

Ξεκινήστε την έρευνα και σύγκριση σχολεία τώρα με online βάση δεδομένων μας.Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή με το γραφείο απευθείας εισαγωγή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα προβάδισμα.