Βρείτε το πτυχίο σας MD

Τι θελεις να σπουδασεις
Πού θέλεις να σπουδάσεις

Τοποθεσίες μελέτης

Στη βάση δεδομένων μας έχουμε περισσότερα από χίλια πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο.

Δημοφιλές MD

Ο Διδάκτωρ Ιατρικής (MD) είναι το υψηλότερο πτυχίο για γιατρούς και χειρουργούς. Ανάλογα με τη χώρα, μπορεί να είναι είτε επαγγελματικό διδακτορικό (όπως στην περίπτωση των ΗΠΑ ή του Καναδά), είτε πτυχίο έρευνας (όπως στο Ηνωμένο Βασίλειο ή τη Γερμανία).

Τα πτυχία Doctor of Medicine έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάζουν επαγγελματίες ιατρούς υψηλής εξειδίκευσης που θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις ιατρικές προκλήσεις σε μια μεγάλη ποικιλία πλαισίων. Το πρόγραμμα σπουδών για πτυχίο MD συνήθως συνδυάζει ακαδημαϊκή κατάρτιση με προηγμένη κλινική εμπειρία μέσω πρακτικής άσκησης σε περιβάλλον υγειονομικής περίθαλψης, για παράδειγμα σε νοσοκομεία, κλινικές, ιατρικά κέντρα ή οίκους ευγηρίας.

Τα προγράμματα MD μπορούν να έχουν πολλές εξειδικεύσεις, όπως γενική ιατρική, χειρουργική ιατρική, φυσιοθεραπεία, γυναικολογία, καρδιολογία, ογκολογία, ψυχιατρική και άλλες. Υπάρχουν πολλά πτυχία Doctor of Medicine που προσφέρονται από κορυφαία πανεπιστήμια και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο.

Ξεκινήστε την αναζήτησή σας για το πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σας ρίχνοντας μια ματιά σε μερικά από τα πιο δημοφιλή προγράμματα MD που αναφέρονται παρακάτω!

Κορυφαία προγράμματα MD

Τα προγράμματα MD μπορούν να έχουν διάφορες ειδικότητες, όπως γενική ιατρική, χειρουργική ιατρική, γυναικολογία, ορθοπεδική, ακτινολογία και πολλές άλλες. Τα προγράμματα MD συνήθως απαιτούν τέσσερα έως έξι χρόνια μελέτης και κλινικής κατάρτισης. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα πιο δημοφιλή προγράμματα MD σε όλο τον κόσμο που αναφέρονται παρακάτω, εξοικονομήστε χρόνο και επικοινωνήστε απευθείας με τα πανεπιστήμια

Κορυφαίες χώρες MD

Η ανάγκη για ιατρούς είναι υψηλή παντού στον κόσμο και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πανεπιστήμια σε πολλές χώρες για να αποκτήσετε πτυχίο MD. Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις κορυφαίες τοποθεσίες για να γίνετε Ιατρός, συγκρίνετε τη δομή του προγράμματος και τις προσφερόμενες ειδικότητες και επικοινωνήστε απευθείας με τα γραφεία εισαγωγής για περισσότερες πληροφορίες.

Κορυφαίες πόλεις MD

Κορυφαία πανεπιστήμια στις πόλεις που αναφέρονται παρακάτω προσφέρουν στους μελλοντικούς Ιατρούς Ιατρούς υψηλού επιπέδου ιατρική εκπαίδευση, ερευνητικές ευκαιρίες σε κορυφαία ινστιτούτα παγκοσμίως και πολύτιμη κλινική εμπειρία σε νοσοκομεία. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές σας για απόκτηση πτυχίου MD σε μία από αυτές τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες σπουδών για επαγγελματίες υγείας, κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους.