Keystone logo

10 Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) Προγράμματα σε Παθολογία ομιλίας και γλώσσας 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Παθολογία ομιλίας και γλώσσας
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (10)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) Προγράμματα σε Παθολογία ομιλίας και γλώσσας

    Ένα μεταπτυχιακό βασίζεται σε γενικές γραμμές με την γνώση που έχει αποκτηθεί σε ένα προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, ώστε να βοηθήσει τους μαθητές να προχωρήσουν τις σπουδές τους. Αυτά τα προγράμματα σπουδών λαμβάνουν συχνά μεταξύ ενός και τριών ετών για να ολοκληρωθεί και μπορεί να προσφέρονται για πολλά και διάφορα θέματα.

    Τι είναι το MSc στην Λογοθεραπεία; Αυτός ο βαθμός έχει σχεδιαστεί για να διδάξουν στους μαθητές πώς να αντιμετωπίζουν τα άτομα με διαταραχές επικοινωνίας. Οι φοιτητές θα μελετήσουν γενικά θέματα, όπως η ανάπτυξη του λόγου, Ψυχογλωσσολογία, φωνητική, και της αντίληψης της ομιλίας. Συχνά, θα μάθετε επίσης πώς να διάγνωση και τη θεραπεία διαταραχών κοινή γλώσσα. Εκείνοι στο πρόγραμμα του πλοιάρχου μπορεί να υποχρεωθεί να ολοκληρώσει μια διατριβή, ερευνητικό έργο, ή οικοτροφείο, προκειμένου να αποφοιτήσουν.

    Κερδίζουν ένα μεταπτυχιακό είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να βελτιωθεί σημαντικές δεξιότητες όπως η κριτική σκέψη, την επίλυση προβλημάτων και την επικοινωνία, καθώς και τις τεχνικές δεξιότητες που είναι συχνά ζωτικής σημασίας για εφαρμογές πραγματικού κόσμου.Ένας αριθμός των φοιτητών που επιλέγουν να ακολουθήσουν αυτό το βαθμό, επειδή εκείνοι που έχουν MSc συχνά κερδίζουν περισσότερα και να προωθήσει πιο γρήγορα στην καριέρα τους, τότε αυτοί που δεν το κάνουν.

    Το κόστος της απόκτησης μιας MSc στη λογοθεραπεία θα διαφέρει από μαθητή σε μαθητή και ίδρυμα σε ίδρυμα οφείλεται σε παράγοντες όπως οι διαφορές του κόστους σπουδών, μοναδική τέλη δομών, και αλλάζοντας το κόστος των υλικών. Οι μαθητές θα πρέπει να είστε βέβαιος να επικοινωνήσετε με το σχολείο που τους ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις οικονομικές ευθύνες τους.

    Οι απόφοιτοι του προγράμματος λογοθεραπείας συχνά πήγαινε για να εργαστεί ως ομιλία ή γλώσσα θεραπευτές, τη θεραπεία ασθενών και βοηθώντας τους να μάθουν να ξεπεράσουν γλωσσικές διαταραχές. Οι θεραπευτές μπορούν να εργαστούν σε νοσοκομεία, εκπαιδευτικά συστήματα, και ιδιωτικά ιατρεία? θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από τις κυβερνήσεις, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, ή επιχειρήσεις. Μερικοί απόφοιτοι επιλέγουν να πάνε για να γίνουν ερευνητές. Συχνά, licensure απαιτείται και μπορεί να προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για τους αποφοίτους.

    Αν θέλετε να κερδίσετε ένα MSc στη Λογοθεραπεία, αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.