Keystone logo

4 Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) Προγράμματα σε Τεχνολογία Ιατρικής Πληροφορικής 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Τεχνολογία Υγειονομικής Περίθαλψης
  • Τεχνολογία Ιατρικής Πληροφορικής
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (4)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) Προγράμματα σε Τεχνολογία Ιατρικής Πληροφορικής

Το δεύτερο βαθμό που οι περισσότεροι σπουδαστές κερδίζουν είναι το μεταπτυχιακό. Το πτυχίο πανεπιστημίου είναι συνήθως προϋπόθεση για την εγγραφή σε προγράμματα μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών. Μετά την αποφοίτησή τους, είναι συχνά πιο εύκολο για τους μαθητές να εισέλθουν πιο προχωρημένες και ελκυστικές θέσεις για να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους. Άλλες θέσεις μπορεί να απαιτούν ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα για να πληρούν ακόμη και τις προϋποθέσεις.

Τι είναι το MSc στην Ιατρική Πληροφορική; Πρόκειται για ένα πεδίο σπουδών που επικεντρώνεται στην τεχνολογία των πληροφοριών, αλλά εστιάζει επίσης στους τρόπους με τους οποίους ο τομέας αυτός είναι μοναδικός όταν βρίσκεται σε περιβάλλον υγείας. Αντί της ανάλυσης των επιχειρήσεων και των στατιστικών στοιχείων, τα ιατρικά τμήματα πληροφορικής διαχειρίζονται τις πληροφορίες για τους ασθενείς. Οι τομείς σπουδών περιλαμβάνουν τη γενική ιατρική, την επιστήμη των υπολογιστών και τη συντήρηση του διακομιστή. Μόλις αποφοιτήσετε, μπορεί να είστε διατεθειμένοι να εργαστείτε στο τμήμα πληροφορικής ενός νοσοκομείου, κλινικής ή άλλης μονάδας υγειονομικής περίθαλψης.

Μελετώντας την ιατρική τεχνολογία πληροφοριών, μπορείτε να αναπτύξετε ένα σύνολο δεξιοτήτων που σχετίζονται άμεσα με την τελική σας καριέρα, προσφέροντας οφέλη όπως αυξημένο μισθό ή αυξημένες ευκαιρίες. Αυτές οι δεξιότητες μπορεί να περιλαμβάνουν την κατανόηση της ιατρικής διαδικασίας, της επαγγελματικής επικοινωνίας και των ικανοτήτων των επιστημόνων πληροφορικής.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που αλλάζουν τα δίδακτρα και τα τέλη που απαιτούνται για να εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα MSc. Αυτό σημαίνει ότι η εκτεταμένη έρευνα πρέπει να ολοκληρωθεί εκ των προτέρων. Οι μαθητές θα πρέπει να ερευνήσουν πώς το επιλεγμένο σχολείο, το πρόγραμμα και ο τόπος μελέτης τους θα επηρεάσουν το κόστος.

Η ιατρική τεχνολογία πληροφοριών σας βοηθά να προετοιμαστείτε για μια καριέρα στο τμήμα πληροφορικής μιας ιατρικής μονάδας. Στις συγκεκριμένες θέσεις μπορεί να περιλαμβάνεται διευθυντής πληροφορικής, τεχνικός διακομιστή, εκπρόσωπος υποστήριξης ή ειδικός πληροφορικής. Εναλλακτικά, είναι δυνατόν να γίνετε σύμβουλος, αναλυτής ή σύμβουλος. Ενώ είναι δυνατό να εισέλθετε στον τομέα της πληροφορικής έξω από τον ιατρικό κόσμο, αυτό το πρόγραμμα σας εκπαιδεύει ειδικά για αυτό το είδος περιβάλλοντος.

Το πρώτο βήμα στην εκπαίδευσή σας είναι να βρείτε το εκπαιδευτικό περιβάλλον που λειτουργεί για εσάς. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.