Keystone logo

90 Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) Προγράμματα σε Τεχνολογία Υγειονομικής Περίθαλψης 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Τεχνολογία Υγειονομικής Περίθαλψης
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (90)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) Προγράμματα σε Τεχνολογία Υγειονομικής Περίθαλψης

    Οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει τις προπτυχιακές τους σπουδές τους, έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να κερδίσουν ένα μεταπτυχιακό. Αυτό τους επιτρέπει να είναι πολύ πιο προετοιμασμένοι όταν εισέρχεται σε μια καριέρα και να πηδήσει δεξιά σε μια πιο προχωρημένη θέση. Επιπλέον, ορισμένες θέσεις εργασίας είναι διαθέσιμες μόνο σε μεταπτυχιακούς φοιτητές σχολείο.

    Τι είναι το MSc στην Ιατρική Τεχνολογία; Επαγγελματιών στον ιατρικό τομέα εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό τη σύγχρονη τεχνολογία για την επιτυχή θεραπεία, τη διάγνωση και τη φροντίδα για τους ασθενείς. Με τη μελέτη της ιατρικής τεχνολογίας, θα πρέπει να προετοιμάζονται για μια καριέρα ως τεχνικός, ερευνητή, ή τεχνολόγος. Επειδή υπάρχουν πολλά διαφορετικά πεδία που το καθένα απαιτεί μια διαφορετική εξειδίκευση, υπάρχουν πολλοί τρόποι για μαθητές μπορούν να επιλέξουν να προσαρμόσουν τις σπουδές τους. Πιθανές μαθήματα περιλαμβάνουν μικροβιολογία, βιοχημεία, κλινικές τεχνικές, ανοσολογίας, της μοριακής βιολογίας, και την επιδημιολογία.

    Το πεδίο της ιατρικής τεχνολογίας είναι μια προηγμένη περιοχή της εστίασης, που σημαίνει ότι ολοκληρώνοντας μια εκτενή εκπαίδευση στον τομέα αυτό καθιστά τους μαθητές περιζήτητα. Οι απόφοιτοι μπορούν να ευδοκιμήσουν σε μια εκπληρώνοντας σταδιοδρομία στον τομέα της ιατρικής.

    Πριν να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα, είναι συνετό να μάθουν όσο μπορείτε για τις σχετικές αμοιβές των προτέρων. Το σχολείο, το πρόγραμμα και τη χώρα που έχετε επιλέξει να σπουδάσουν σε όλους θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τα δίδακτρα και άλλα τέλη. Πάρτε όλα αυτά τα στοιχεία υπόψη κατά τη λήψη της απόφασής σας.

    Η πιο κοινή σταδιοδρομίας για εκείνους που κερδίζουν ένα MSc στην Ιατρική Τεχνολογία είναι τεχνολόγος. Αυτοί οι επαγγελματίες εργάζονται σε ιατρικά εργαστήρια και να αναπτύξουν και να δοκιμάσουν τις μηχανές που ιατρούς και άλλους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα χρησιμοποιούν κάθε μέρα. Αυτό το πεδίο αυξάνεται γρήγορα, και οι εμπειρογνώμονες είναι όλο και περισσότερο επιθυμητή. Εναλλακτικά, είναι δυνατόν να γίνει ένας τεχνικός και να χρησιμοποιούν αυτές τις μηχανές, ενώ την άσκηση της ιατρικής.

    Για να ξεκινήσετε μια καριέρα στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας, βρείτε το καλύτερο πρόγραμμα για σας. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.