Northern Arizona University

Εισαγωγή

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Αριζόνα

Το πανεπιστήμιο της Βόρειας Αριζόνα είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που προσφέρει προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και επαγγελματικά πτυχία υψηλής ποιότητας και κοινωνική αξία. Ως φοιτητής, θα βρίσκονται στο επίκεντρο της εμπειρίας NAU, το οποίο καθοδηγείται από έναν ειδικό και διακεκριμένη σχολή δεσμευτεί για τη διδασκαλία, ατομική δέσμευση και ερευνητικής αριστείας.

Παντού θέλετε να μάθετε

Το πανεπιστήμιο της Βόρειας Αριζόνα προσφέρει πολλούς τρόπους για να μπορείτε να κερδίσετε το βαθμό σας, αν σκοπεύετε να σπουδάζουν σε Flagstaff πανεπιστημιούπολη μας, σε απευθείας σύνδεση, ή σε μία από τις θέσεις μας σε όλη την Αριζόνα.

Αριστείας στην εφαρμοσμένη έρευνα

Το πανεπιστήμιο είναι ένα υψηλής ερευνητικό ίδρυμα, που παρέχει πρακτικές λύσεις σε προβλήματα που επηρεάζουν την περιοχή μας, το έθνος, και τον κόσμο. Οι μαθητές μας και παγκοσμίου φήμης ερευνητές σχολή συνεργαστούν για να διερευνήσουν λύσεις για την αλλαγή του κλίματος, των μειονοτήτων των ανισοτήτων υγείας, τη βελτίωση της τεχνολογίας προσθετική, και να δημιουργήσουν βιώσιμες λύσεις για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Δίδακτρα και το κόστος

Γνωρίζουμε τις δαπάνες κολλεγίων μπορεί μερικές φορές να φαίνεται δύσκολο, αλλά παρέχοντας σας με μια εξαιρετική αξία είναι κάτι που είμαστε πολύ δεσμευμένοι σε:

προπτυχιακό ποσοστό εκπαίδευσης σας είναι εγγυημένη για να παραμείνει το ίδιο για 4 χρόνια. Εάν ζείτε σε ένα από τα 14 επιλέξιμα δυτικών κρατών, τα δίδακτρα σας θα είναι περίπου το μισό το ποσοστό δίδακτρα out-of-κράτος. Οι μαθητές μας έχουν σχεδόν το 25 τοις εκατό λιγότερο χρέος δανείου σπουδαστών από τον εθνικό μέσο όρο.

Αθλητισμός

Βόρεια Πανεπιστημίου της Αριζόνα έχει 15 NCAA Division I στίβου ομάδες. Σας προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία των φοιτητών-αθλητής, με αποκορύφωμα την αποφοίτηση. τα προγράμματα μας έχουν τιμηθεί πολλές φορές με το διάσημο Big Κύπελλο Sky Διάσκεψης των Προέδρων, η οποία αναγνωρίζει τη γενική αθλητική επιτυχία στον ανταγωνισμό και στον ακαδημαϊκό χώρο.

Οι αξίες μας

Αριστεία στην εκπαίδευση

Προσφέρουμε μια αυστηρή, υψηλής ποιότητας και προσιτή εκπαίδευση σε όλους τους μαθητές μας. Δείτε τις εκπληκτικές διαφορές που πολλοί από τους αποφοίτους μας έχουν κάνει.

Η επιτυχία σας

Για να διασφαλιστεί η μελλοντική επιτυχία σας, έχουμε δεσμευτεί για την τοποθέτηση των αναγκών σας, του μαθητή, στο κέντρο του ό, τι κάνουμε. Οι καθηγητές μας διακρίνονται δεσμευτεί όχι μόνο στη διδασκαλία σας, αλλά χρησιμεύει ως μέντορες και εργάζονται μαζί σας, καθώς και. Εδώ, τα χέρια-για την εκπαίδευση και τις ευκαιρίες για έρευνα και δημιουργικών ενασχολήσεων είναι στη διάθεσή σας, ακόμη και ως ένα προπτυχιακό.

Εκπαίδευση εξ αποστάσεως

Είναι σημαντικό για εμάς να παρέχει όλα τα προσόντα τους μαθητές με την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μέσα από την Εκτεταμένη πανεπιστημιουπόλεις της Βόρειας Αριζόνα, μπορείτε να κερδίσετε ένα βαθμό σε πολλαπλές τοποθεσίες σε όλη την Αριζόνα.

Ποικιλία

Γιορτάζοντας και την προώθηση της πολυμορφίας αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του πανεπιστημίου. Να βοηθήσουν να διευρύνουν το πανεπιστήμιο εμπειρία σας, είμαστε χορηγοί σε μια ποικιλία των διεθνών ευκαιριών και πολυπολιτισμική εκδηλώσεις.

Έχουμε την προώθηση της ένταξης σε ολόκληρο το πανεπιστήμιο του προγράμματος σπουδών σας. Επιπλέον, δημιουργούμε ευκαιρίες για όλες τις διαφορετικές ομάδες να μοιράζονται τις απόψεις και τις γνώσεις τους, έτσι ώστε όλοι οι μαθητές λαμβάνουν μια πλούσια εμπειρία μάθησης. Μαζί, μπορούμε να οικοδομήσουμε μια αστική, τη συμμετοχή, και με σεβασμό κλίμα πανεπιστημιούπολη, όπου γίνονται σεβαστά όλα τα φόντα.

Όλοι οι φοιτητές ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε ευρύ φάσμα μας, των συλλόγων των φοιτητών και των οργανώσεων που προωθούν ποικίλα συμφέροντα.

Ακεραιότητα

Δικαιοσύνη και ειλικρίνεια δεν είναι μόνο τα χαρακτηριστικά ενός αξιοθαύμαστο πρόσωπο-είναι επίσης χαρακτηριστικά της αξιοθαύμαστη οργανώσεων. Αγωνιζόμαστε για ακριβώς αυτό, και έχουν δεσμευτεί για διαφάνεια και λογοδοσία στη δικαιοσύνη και ειλικρίνεια, σε ό, τι κάνουμε. Όλα τα τελευταία γεγονότα και στατιστικές μας μπορούν να βρεθούν στο Γραφείο Προγραμματισμού και Θεσμικών Έρευνας.

Τοποθεσίες

  • Northern Arizona University South San Francisco Street , 86011, Flagstaff

Ερωτήσεις