SUNY Korea

Εισαγωγή

SUNY Κορέα άνοιξε τις πόρτες του τον Μάρτιο του 2012, το πρώτο αμερικανικό πανεπιστήμιο ιδρύθηκε στην κορεατική εδάφους. Είναι επίσης το πρώτο πανεπιστήμιο να ενταχθούν στην Incheon Παγκόσμια Campus (ΔΔ). SUNY Κορέα'S πτυχιακά προγράμματα είναι συγκρίσιμα με έγκριτα πανεπιστήμια στην Ηνωμένες Πολιτείες. Οι μαθητές μπορούν να απολαύσουν τόσο αμερικανική εκπαίδευση και δυναμική κορεάτικης κουλτούρας. Εμείς αγαπάμε την ηθική ακεραιότητα και να προσπαθούν να διδάξουν τους μαθητές μας να υπηρετούμε τους άλλους με αρετή και το όραμα της δικής τους. Προσφέρουμε επίσης προσιτές στις πανεπιστημιουπόλεις περιβλήματα, μια μεγάλη ποικιλία από υποτροφίες, ευκαιρίες για να σχηματίσουν ένα παγκόσμιο δίκτυο, και ένα καλά ισορροπημένο εκπαιδευτικό σύστημα να αυξήσει τους μαθητές μας ως αρμόδια και υπεύθυνη ηγέτες.

Είμαστε περήφανοι που έχουμε φοιτητές με αστρική ακαδημαϊκά επιτεύγματα, και να αναζητήσουν μαθητές με εξαιρετικό ταλέντο. Είμαστε επίσης περήφανοι να πούμε ότι φοιτητικού σώματος μας είναι μια αληθινή αντανάκλαση της παγκόσμιας κοινότητας, με πάνω από το 30% των διεθνών φοιτητών. Επί του παρόντος, είμαστε προσφέρουν προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών από το Stony Brook University (SBU), Το οποίο είναι το πιο αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο μέσα SUNY. Τα προγράμματα αυτά είναι πανομοιότυπα με εκείνα του SBU και διδάσκονται από SBU σχολή. Ως αποτέλεσμα, οι μαθητές μας λαμβάνουν το ίδιο δίπλωμα που εκδίδεται από SBU μετά την αποφοίτησή τους. Πανεπιστήμιο μας συνεχίζει να επεκτείνει τις προσφορές της πρόγραμμα σε μια ποικιλία ακαδημαϊκό τομείς όπως η μηχανική, τη μόδα, την επιστήμη, και πολλά άλλα.

Φιλοδοξούμε να είναι το κομβικό σημείο για την παγκόσμια εκπαίδευση, την έρευνα και την καινοτομία. Για να επιτευχθεί αυτό, θα σχηματίσουν συνεργασίες με κορυφαία ιδρύματα τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, και να συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την οικοδόμηση του παγκόσμιου δικτύου με τους ηγέτες και τα ταλέντα από όλο τον κόσμο.

σχετικά με SUNY

Το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (SUNY) είναι το μεγαλύτερο και το πιο ολοκληρωμένο σύστημα κρατικό πανεπιστήμιο του έθνους στις Ηνωμένες Πολιτείες. SUNY ιδρύθηκε επίσημα το 1948, όταν η Νέα Υόρκη έγινε η 48η πολιτεία για τη δημιουργία ενός συστήματος κρατικό πανεπιστήμιο. SUNY εκπροσωπούμενη αρχικώς την ενοποίηση των 29 μη συνδεδεμένων ιδρυμάτων, συμπεριλαμβανομένων 11 καθηγητές κολεγίων. Σήμερα, SUNY έχει μεγαλώσει και περιλαμβάνει 64 γεωγραφικά διάσπαρτων πανεπιστημιουπόλεις που έχουν συσταθεί με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και την ευκαιρία.

Η αποστολή του συστήματος κρατικό πανεπιστήμιο είναι να παρέχει στους πολίτες του New York εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με την ευρύτερη δυνατή πρόσβαση σε ένα πλήρες φάσμα ακαδημαϊκών, επαγγελματικών και επαγγελματικά προγράμματα τριτοβάθμια. SUNY προσφέρει μια ευρεία ποικιλία των εκπαιδευτικών επιλογών, συμπεριλαμβανομένων των βραχυπρόθεσμων τεχνικών μαθημάτων επαγγελματικής /, πιστοποιητικό, συνεργάτης, και τα προγράμματα βαθμό απολυτηρίου, μεταπτυχιακούς τίτλους και μετα-διδακτορικές σπουδές. SUNY παρέχει πρόσβαση σε σχεδόν κάθε τομέα της ακαδημαϊκής ή επαγγελματικής μελέτη εντός του συστήματος μέσω πάνω από 7.000 προγράμματα σπουδών και το πιστοποιητικό. SUNY έχει δεσμευτεί να παρέχει ποιοτική εκπαίδευση σε προσιτή τιμή για τους Νεοϋορκέζους και φοιτητές από όλη τη χώρα και τον κόσμο. SUNY φοιτητές αποτελούν μια παγκόσμια κοινότητα που προέρχονται από κάθε κράτος στις ΗΠΑ, τέσσερις επικράτειες των ΗΠΑ, και 160 έθνη σε όλη την υδρόγειο.

σχετικά SBU

Stony Brook University (SBU) είναι μία από τις πανεπιστημιουπόλεις του συστήματος SUNY, το οποίο βρίσκεται στο Long Island της Νέας Υόρκης. Η Πανεπιστημιούπολη βρίσκεται περίπου 60 μίλια ανατολικά του Μανχάταν και 60 μίλια δυτικά του Montauk Point. SBU ιδρύθηκε το 1957 ως ένα κολλέγιο για την προετοιμασία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των μαθηματικών και της επιστήμης. Από τότε, SBU έχει αυξηθεί σημαντικά και αναγνωρίζεται πλέον ως ένα από τα σημαντικότερα κέντρα του έθνους της μάθησης και της υποτροφίας.

SBU έχει κατατάσσεται στην κορυφή των 100 δημόσιων εθνικών πανεπιστημίων από την US News & World Report και περιλαμβάνεται στον κατάλογο των αξιοσημείωτες προγραμμάτων προπτυχιακών έρευνα και δημιουργικές εργασίες. SBU είναι μέλος του κύρους Ένωσης Αμερικανικών Πανεπιστημίων (AAU), η πρόσκληση-μόνη οργάνωση από τα καλύτερα ερευνητικά πανεπιστήμια στη Βόρεια Αμερική. Υπάρχουν 67 προπτυχιακούς ταγματάρχες και 77 ανήλικοι, 102 προγράμματα μάστερ, 40 διδακτορικά προγράμματα και 32 προγράμματα πιστοποιητικό απόφοιτος. Stony Brook είναι ένα από τα 10 πανεπιστήμια δίνεται ένα βραβείο αναγνώρισης Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών για την ολοκλήρωση της έρευνας και της εκπαίδευσης. Το διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό κέντρο του Brookhaven National Laboratory (BNL) βρίσκεται σε κοντινή απόσταση πανεπιστημιούπολη του και διοικείται από SBU.

Τοποθεσίες

  • SUNY Korea, 119 Songdo Moonhwa-Ro, Yeonsu-Gu, 21985, Incheon

Ερωτήσεις