The University Of Aizu

Εισαγωγή

Πάρτε τον κόσμο με έκπληξη

Μπορείτε να είστε ο επόμενος άνθρωπος που κατακτά τον κόσμο

The University Of Aizu είναι το πρώτο πανεπιστήμιο στην Ιαπωνία αφιερωμένο αποκλειστικά στην επιστήμη των υπολογιστών και στη μηχανική. Η επιστήμη των υπολογιστών και η μηχανική είναι μια υποσχόμενη και αιχμής πειθαρχία με ευρείες εφαρμογές, και γίνεται ένας πυρήνας για την τεχνολογία όσον αφορά την παραγωγή γνώσης. Με την ιδρυτική αρχή «Ξεκινώντας από τις Τοπικές Κοινότητες στον Κόσμο» και «Προηγούμενη Γνώση για την Ανθρωπότητα» (πραγματοποιώντας ανακαλύψεις που συμβάλλουν στην ειρήνη και την ευημερία της ανθρωπότητας), The University Of Aizu διεξήγαγε έρευνα και εκπαίδευση στην επιστήμη των υπολογιστών και στη μηχανική να οδηγήσει τον κόσμο από το άνοιγμα του Πανεπιστημίου, με μεγαλύτερο αριθμό μη ιαπωνικών μελών ΔΕΠ που έχουν επιτύχει εξαιρετικά ερευνητικά επιτεύγματα από οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο της Ιαπωνίας.

Σχετικά με το UoA

  1. Καλλιεργεί το ταλέντο που θα ασκήσει ηγετικό ρόλο στην κοινωνία της γνώσης.
  2. Καλλιεργεί επιστήμονες υπολογιστών και μηχανικούς ηλεκτρονικών υπολογιστών που θα δημιουργήσουν και θα εκμεταλλευτούν "γνώση" για τη νέα εποχή.
  3. Διαθέτει μέλη διδακτικού προσωπικού από σχεδόν είκοσι χώρες σε όλο τον κόσμο.
  4. Παρέχει ένα εξαιρετικό περιβάλλον υπολογιστή απαράμιλλο από άλλα πανεπιστήμια.
  5. Ανοίγει στον κόσμο, όπου η αγγλική χρησιμοποιείται ως κοινή γλώσσα.
  6. Υποστηρίζει την ατέλειωτη αφηρημένη δημιουργικότητα των μαθητών, εκπαιδεύοντας την κριτική σκέψη και εκτιμώντας την περιέργεια τους, χωρίς προκαταλήψεις.

Θεσμικοί στόχοι

για την εκ των προτέρων γνώση για την ανθρωπότητα Η αποστολή του The University Of Aizu είναι "να προχωρήσει η γνώση για την ανθρωπότητα", ή με άλλα λόγια να κάνει ανακαλύψεις και εφευρέσεις που θα συμβάλλουν στην ειρήνη και την ευημερία των ανθρώπων. The University Of Aizu υπόσχεται να βάλει πρώτα τους σπουδαστές μας και να επιτύχει επιτεύγματα που θα αξιολογηθούν σε μεγάλο βαθμό στον ακαδημαϊκό χώρο, με καινοτομίες για βιώσιμη ανάπτυξη του Νομού Φουκουσίμα, Ιαπωνίας και του κόσμου. Το πανεπιστημιακό σύνθημα είναι "Shine as Pioneers" με περιέργεια, όνειρο και πνεύμα πρόκλησης.

Μοναδικά χαρακτηριστικά

Κορυφαία εκπαίδευση πληροφορικής

The University Of Aizu έχει προσαρμόσει ένα βασισμένο σε UNIX σύστημα όπως το Mac, το Linux και το Solaris για το βασικό περιβάλλον του υπολογιστή, για να εξασφαλίσει την προβολή των πληροφοριών σχετικά με τις εσωτερικές λειτουργίες και τις υψηλές συνολικές επιδόσεις, συμπεριλαμβανομένης της ροής δικτύων, και να συνειδητοποιήσει ένα σταθερό περιβάλλον εκπαίδευσης και εκμάθησης. Τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούνται στα εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και τα εργαστήρια υλικού αντικαθίστανται κάθε τρία χρόνια. Τα περισσότερα εργαστήρια και υπολογιστές διατίθενται 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Διεθνές περιβάλλον

Παγκόσμια και ανώτατη σχολή που έχει προσληφθεί από όλο τον κόσμο

Ως αποτέλεσμα της διεθνοποίησης που προωθήθηκε από The University Of Aizu από την ίδρυσή της, προσλάβαμε εκκρεμή άτομα από την Ιαπωνία και στο εξωτερικό και αναζητούσαμε εξαιρετική ικανότητα εξετάζοντας τα επιτεύγματά τους στους αντίστοιχους τομείς τους με λεπτομερείς εξετάσεις και αυτό οδήγησε σε περίπου 40% η σχολή είναι μη ιαπωνική. Έχουμε επίσης προωθήσει τη συνεργατική έρευνα με πανεπιστήμια στο εξωτερικό. Έχουν ολοκληρωθεί συμφωνίες με περισσότερα από 80 πανεπιστήμια και ερευνητικά ινστιτούτα σε όλο τον κόσμο.

Υψηλό ποσοστό απασχόλησης

Το μέσο ποσοστό απασχόλησης φθάνει σχεδόν το 100%

οι αποφοίτητές μας απασχολούνται με ρυθμό σχεδόν 100% κάθε χρόνο. Πολλοί από τους φοιτητές μας, τόσο Ιαπωνικά όσο και διεθνείς, λαμβάνουν προσφορές εργασίας και δουλεύουν σε διάσημες ιαπωνικές εταιρείες σε διάφορους τομείς, ιδίως στην ανάπτυξη λογισμικού, στην ηλεκτρονική και στην τεχνολογία επικοινωνιών και στις υπηρεσίες δικτύου. Το προσωπικό μας μπορεί να δώσει οδηγίες σε άτομα για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους, καθώς και δεξιότητες για τη δουλειά τους στους σπουδαστές. Εκτός αυτού, οι υπεύθυνοι για την απασχόληση από κορυφαίες εταιρείες και σχετικούς ειδικούς από περιοδικά απασχόλησης προσκαλούνται στις συνεδριάσεις καθοδήγησης για την απασχόληση.

Μια είσοδος στον κόσμο

Τα διεθνή χαρακτηριστικά του Πανεπιστημίου μας οφείλονται όχι μόνο στους διεθνείς ερευνητές μας, αλλά και σε πληθώρα ευκαιριών για τους μαθητές να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικούς ρόλους στον κόσμο. Οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις με την παρακολούθηση πρακτικής άσκησης σε ιαπωνικές και υπερπόντιες εταιρείες, διαγωνισμούς και διαγωνισμούς.

Ιστοσελίδα του The University Of Aizu

http://www.u-aizu.ac.jp/

Προηγμένο Παγκόσμιο Πρόγραμμα ΤΠΕ

http://www.u-aizu.ac.jp/sgu/program/freshman/index.html

Εισαγωγή στην ασυνείδητα του Aizu

https://www.youtube.com/watch?v=iy6NGm9awEw&t=51s

Τοποθεσίες

  • Aizu-Wakamatsu, Fukushima Pref., 965-8580, Aizuwakamatsu

Ερωτήσεις