Δάσκαλος της Διατροφής και της Διαιτολογίας
Edith Cowan University
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Joondalup, Αυστραλία
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
4 εξάμηνα
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
24 Feb 2025
* ενδεικτική αμοιβή ανά εξάμηνο
Εισαγωγή
Ένα Pathway για το επάγγελμα της διαιτολογίας, αυτή η Masters μάθημα ενσωματώνει θεωρητικά και πρακτικά συστατικά σε κλινική δίαιτα, υπηρεσίες τροφίμων, κοινότητα και δημόσια υγεία και έρευνα.
Οι μαθητές εκπαιδεύονται να κατανοούν και να ερμηνεύουν την επιστήμη της διατροφής, να αξιολογούν τις διατροφικές ανάγκες, να διεξάγουν έρευνες και να παρέχουν διατροφικές συμβουλές για τη γενική υγεία και εξειδικευμένες απαιτήσεις, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών συνθηκών και των βελτιωμένων επιδόσεων.
Οι απόφοιτοι είναι επιλέξιμοι να γίνουν πλήρη μέλη του Συνδέσμου Διαιτολόγων της Αυστραλίας και να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Διαπιστευμένου Διαιτολόγου (APD). Η APD είναι η μοναδική πιστοποίηση που αναγνωρίζεται στην Αυστραλία από την κυβέρνηση και πολλούς ιδιωτικούς ασφαλιστές υγείας.
Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν από δύο προπτυχιακά μαθήματα που προσφέρουν ένα Pathway στο Master of Nutrition and Dietetics: το Bachelor of Health Science (Nutrition Bioscience Major) ή το Bachelor of Science (Άσκηση και Αθλητική Επιστήμη) με ένα συνιστώμενο σύνολο επιλογών. Οι απόφοιτοι του Bachelor of Science (Άσκηση και Αθλητική Επιστήμη) μπορούν επίσης να εγγραφούν στην ESSA, κερδίζοντας την ευκαιρία για διπλή διαπίστευση (ESSA και APD).
Εισαγωγή μαθημάτων
Ακαδημαϊκές απαιτήσεις εισδοχής (ζώνη 8)
Οι ακόλουθες ειδικές προϋποθέσεις εισαγωγής είναι υποχρεωτικές και πρέπει να ικανοποιούνται από όλους τους αιτούντες. Αυτές οι απαιτήσεις συμπληρώνουν ή αντικαθιστούν τις ελάχιστες απαιτήσεις που περιγράφονται στην ενότητα Ακαδημαϊκών απαιτήσεων εισδοχής παρακάτω.
Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πτυχίο Bachelor στην ανθρώπινη βιοεπιστήμη, την επιστήμη ή την υγεία με μέσο σταθμικό δείκτη (WAM) 65% ή μεγαλύτερο. Το πτυχίο Bachelor πρέπει να περιλαμβάνει βιοχημεία και ανθρώπινη φυσιολογία, με χημεία (0,25 EFTSL) ακολουθούμενη από βιοχημεία (0,25 EFTSL) και ανθρώπινη βιολογία (0,25 EFTSL) ακολουθούμενη από Human Physiology (0,25 EFTSL).
Οι απαιτήσεις ακαδημαϊκής εισδοχής (ζώνη 8) μπορούν να ικανοποιηθούν με την ολοκλήρωση ενός από τα ακόλουθα:
- Πτυχίο Bachelor σε συγγενή πειθαρχία? ή
- Όπου γίνεται δεκτή, ισοδύναμη προηγούμενη εκμάθηση, συμπεριλαμβανομένης τουλάχιστον της σχετικής επαγγελματικής πείρας τουλάχιστον πέντε ετών.
Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας (Ζώνη 5)
Οι διεθνείς φοιτητές υποχρεούνται να παρέχουν ένα ακαδημαϊκό IELTS με συνολικό ελάχιστο σκορ 7,0 (καμία ατομική ζώνη μικρότερη από 6,5). Οι διεθνώς εκπαιδευμένοι αιτούντες μπορεί επίσης να υποχρεωθούν να ανταποκριθούν στην απαίτηση αυτή.
Οι ελάχιστες αγγλικές πρότυπες απαιτήσεις για αυτό το μάθημα μπορεί επίσης να ικανοποιηθούν με ένα από τα παρακάτω:
- Πτυχίο από εγκεκριμένη χώρα ·
- Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 0,375 EFTSL σπουδών σε μεταπτυχιακό επίπεδο ή υψηλότερο σε Αυστραλιανή φορέα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ή ισοδύναμο). ή
- Όπου γίνεται δεκτή, ισοδύναμη προηγούμενη εκμάθηση, συμπεριλαμβανομένης τουλάχιστον της σχετικής επαγγελματικής πείρας τουλάχιστον πέντε ετών.
Burst / Pexels
Λεπτομέρειες μαθήματος
Διαθεσιμότητα εξαμήνου
Εξάμηνο 1: Μελέτη πλήρους απασχόλησης στο Joondalup
Δομή μαθημάτων
Έτος 1 - Τρίμηνο 1 (Ιανουάριος - Απρίλιος)
Κωδικός Μονάδας | Τίτλος μονάδας | Πιστωτικά σημεία |
NUT5112 | Θρεπτικά συστατικά και μεταβολισμός | 15 |
NUT5113 | Διατροφική Αξιολόγηση και Ανθρωπομετρία | 15 |
NUT5114 | Δημόσια Υγεία Διατροφή | 15 |
NUT5115 | Διατροφική Βιοχημεία | 15 |
Έτος 1 - Τρίμηνο 2 (Μάιος-Αύγουστος)
Κωδικός Μονάδας | Τίτλος μονάδας | Πιστωτικά σημεία |
NUT5116 | Εφαρμοσμένη επιστήμη και συστήματα τροφίμων | 15 |
NUT6100 | Διατροφικές ερευνητικές δεξιότητες | 15 |
NUT6101 | Ιατρική Θεραπεία Διατροφής 1 | 15 |
NUT6102 | Επαγγελματικές Δεξιότητες Διαιτολογίας | 15 |
Σημείωση: Οι φοιτητές υποχρεούνται να εγγραφούν στο NUT6101 Medical Nutrition Therapy 1 και NUT6102 Dietetics Professional Skills στο ίδιο τρίμηνο.
Έτος 1 - Τρίμηνο 3 (Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος)
Κωδικός Μονάδας | Τίτλος μονάδας | Πιστωτικά σημεία |
NUT6103 | Ερευνητικό Έργο Διατροφής | 15 |
NUT6104 | Υπηρεσία Διατροφής και Διαιτητικής Διαχείρισης | 15 |
NUT6105 | Ιατρική Θεραπεία Διατροφής 2 | 15 |
NUT6106 | Προηγμένες έννοιες στη διατροφή | 15 |
Έτος 2 - Εξάμηνο 1 (Ιανουάριος - Ιούνιος)
Κωδικός Μονάδας | Τίτλος μονάδας | Πιστωτικά σημεία |
NUT6107 | Κοινοτική τοποθέτηση και αξιολόγηση | 15 |
NUT6108 | Υπηρεσίες τοποθέτησης τροφίμων και αξιολόγηση | 15 |
NUT6109 | Ατομική διαχείριση υποθέσεων και αξιολόγηση | 30 |
Μαθησιακά αποτελέσματα μαθήματος
- Εφαρμόστε γνωστικές και δημιουργικές δεξιότητες για να επιδείξετε, να αξιολογήσετε και να συνθέσετε σύνθετες ιδέες, ιδέες και θεωρίες σε αυθεντικές καταστάσεις.
- Εφαρμόστε δεξιότητες επικοινωνίας, συνεργασίας και υπεράσπισης για να σχεδιάσετε καινοτόμες λύσεις σε περιβάλλον επαγγελματικής πρακτικής.
- Επιδείξτε μια παγκόσμια προοπτική με σεβασμό στην πολιτιστική και εθνοτική ποικιλομορφία και αξίες.
- Αντανακλώντας κριτική σε ένα σύνθετο σώμα διατροφής, της διατροφής και της επιστήμης της διατροφικής γνώσης, των ερευνητικών αρχών και της τεκμηριωμένης πρακτικής για να καταδείξει τη γνώση της επαγγελματικής πρακτικής.
- Χρησιμοποιήστε δεξιοτήτων υψηλού επιπέδου και αυτοδιαχείρισης για να ξεκινήσετε, να σχεδιάσετε και να εκτελέσετε στρατηγικά έργα και να εργαστείτε σε δυναμικά επαγγελματικά περιβάλλοντα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ
Διαπιστευμένο από: Σύνδεσμος διαιτολόγων της Αυστραλίας (DAA)
Ευκαιρίες καριέρας
Οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν σε διάφορους τομείς, όπως η κλινική περίθαλψη των ασθενών, η κοινοτική διατροφή και η δημόσια υγεία, η θεσμική διατροφή, η βιομηχανία τροφίμων, η έρευνα και η διδασκαλία, το μάρκετινγκ διατροφής και η δημοσιογραφία, η αθλητική διατροφή και η παροχή συμβουλών / ιδιωτικής πρακτικής.
Εκθεσιακός χώρος
Ευκαιρίες καριέρας
Graduates can work across a variety of areas such as clinical patient care, community nutrition and public health, institutional food service, food industry, research and teaching, nutrition marketing and journalism, sports nutrition and consultancy/private practice.